fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kõik, mida pead teadma jäähokile panustamisest

Jäähoki on üks põhjamaade populaarsemaid spordialasid. Seega ei ole tõenäoliselt ka üllatav, et Eestis, Soomes, Rootsis, Venemaal, Ameerika Ühendriikides, Tšehhis ja Kanadas ka jäähoki peale panustamine väga levinud on.

Mainitud riigid võistlevad omavahel ning jagavad medaleid kõigil suurimatel tiitlivõistlustel.

Viimaste aastatega on kiiresti kuulsust kogunud ka lätlaste hokimeeskond. Kuigi Eesti jäähokimeeskond ei ole veel rahvusvaheliselt tuntuks saanud, on siin levinud jäähoki peale panustamine.

Selles artiklis räägime kõigest, mida pead teadma jäähoki peale panustamisest (ning rohkemast veel!).

Mis on jäähoki?

Jäähoki on kiire tempoga spordiala. Jääl toimub alati midagi põnevat ning pealtvaatajal ei hakka tänu sellele kunagi igav.

Lisaks väravate löömisele (mida juhtub oluliselt tihedamalt kui näiteks jalgpallis), tuleb tihti ette ka rüselust ja isegi mängijatevahelist vägivalda. Viimane on kusjuures lausa nii suur probleem, et selles tuleb pidevalt juttu ka maailma kõige populaarseimas hokiliigas NHL-is.

Näiteks on kohtunikele ette antud lausa täpsed juhised, kuidas vägivaldsetes olukordades käituda.

Jäähoki reeglid ja panustamine

Nagu mainitud, on jäähoki on külmema kliimaga riikides populaarne spordiala.

Jäähoki panustamisvõimalused erinevad olenevalt sellest, kuidas seda mängitakse. Jäähoki väljakul on kaks meeskonda, kus kummaski mängivad 5 mängijat (seal hulgas kummalgi üks väravavaht). Iga jäähokimeeskonna eesmärk on lüüa võimalikult palju väravaid.

Pealtvaatajad saavad panustada ühe meeskonna võidule ning mängijatele, kes värava löövad. Kui panustaja ennustus osutub õigeks, viib ta koju võidusumma.

OlyBetis on olemas ka spordiennustuste kategooria, kus saad lisaks jäähokile panustada ka jalgpallis, tennises, korv- ja võrkpallis, MMAs, poksis, lauatennises, males, golfis ja paljus muus. Mis veel parem, panuseid saad nende lehekülje kaudu teha spordivõistlustele nii Eestis kui teistes riikides.

Kuidas OlyBetis jäähokile panustada?

OlyBetis saad jäähokile panustades valida kolme tüüpi panustamisviisi vahel:

  • üksikpanus,
  • mitmikpanus ja
  • süsteemipanus.

Üksikpanus tähendab, et panustad ühe spordisündmuse tulemusele. Kui teed üksikpanuse, siis sinu panus võib kas võita, kaotada või olla tagastatud.

Mitmikpanuse tegemine tähendab, et panustad mitmele sündmusele, mille puhul korrutatakse erinevate sündmuste koefitsiendid omavahel. Sündmuste maksimumarv ei ole piiratud, kuid minimaalne arv on kaks.

Arvesta, et kui mitmikpanusel kaotab vähemalt üks sündmus, siis kaotab ka terve sinu panus.

Mitmikpanusega saad panustada mis tahes tüüpi sündmusele või panusele (näiteks täpsele punktisummale, meeskonna võidule või kogusummale).

Süsteempanus on sarnane mitmikpanusega. Nimelt saad valida 3 kuni 16 sündmuse vahel, kuid erinevalt mitmikpanusest ei pea süsteempanuse võitmiseks olema kõik sündmused õigesti ennustatud.

Tasub teada, et süsteempanuse koefitsient on väiksem kui mitmikpanustel ning võidusumma sõltub võidetud, kaotatud või tagastatud sündmuste arvust.

Jäähokile panustamise juhend

Selleks, et sul panustamine eriti lihtsalt läheks, tee nii:

  1. Vali endale sobiv kihlveokontor. OlyBet on Eesti üks usaldusväärsemaid ja kuulsamaid kihlveokontoreid, seega soovitame jäähokile panustada just seal. Muidugi võid aga valida ükskõik, millise endale sobiva platvormi, kus võimaldatakse jäähokile panustamist.
  2. Loo konto. OlyBetis konto loomine on kiire ja lihtne. Selleks pead läbima kolmeosalise protsessi. Kõigepealt sisesta oma e-posti aadress ning telefoninumber. Seejärel vali parool. Pärast seda tuleb sul oma telefoninumber kinnitada ning saata koopia oma isikut tõendavast dokumendist. See ongi kõik!
  3. Vali maksevõimalus ja tee sissemakse. Sissemakse saad teha kas krediitkaardiga, Swedbanki, LHV, Luminori, Coop panga või SEB pangalingiga. Lisaks saad sissemakse tegemiseks kasutada Payserat, Skrilli, manuaalset pangaülekannet või teha see füüsiliselt Olympic Casino kassas.
  4. Tee panus. Jäähokis panuse tegemiseks vali olybet.ee lehekülje menüüst “Sport” ning seejärel “Jäähoki”. Pärast seda vali mäng, milles soovid panustada.

Mida OlyBet veel pakub

Lisaks Eesti populaarseimale panustamiskeskkonnale on OlyBet tuntud ka võimsa kasiino poolest. OlyBet oli kusjuures ka esimene veebikasiino, mis Eesti hasartmänguseaduse kohaselt omale litsentsi sai.

Võib väita, et OlyBet on Eesti kõige tuntum veebikasiino.

Pikem OlyBet Arvustus on lugemiseks siin, kuid anname sulle kiire ülevaate võimalustest, mida kuulus meelelahutusettevõte lisaks jäähoki peale panustamisele veel pakub.

OlyBeti kasiinomängud

OlyBet veebikasiinost leiad laia valiku mänge igale maitsele. Samas pannakse rõhku pigem mängude kvaliteedile kui kvantiteedile.

Saadaval on nii videoslotid, mänguautomaadid, live-kasiino mängud kui ka erinevad pokkerimängud. Lisaks saad proovida õnne loteriis ja täringumängudes.

Mänguautomaadid

OlyBet on põhjusega paljude inimeste lemmik – veebikasiinost leiad üle mitmesaja erineva mänguautomaadi. Esindatud on kõik tuntuimad mängutootjad, nende hulgas EGT, NetEnt, NextGen, Microgaming, Play’n Go ja Novomatic.

Kõik OlyBetis olevad kasiinomängud ja videoslotid on hoolikalt valitud, keskendudes parima mänguelamuse pakkumisele.

OlyBet pokker

OlyBetis saavad oma oskused proovile panna ka kõik pokkerihuvilised. Mängida saad nii veebibrauseri kaudu kui ka laadides alla OlyBeti pokkerikliendi. Tegemist on kaasaegse GG võrgustiku tarkvaraga. Valida saad erinevate laudade ning limiitide vahel.

Igal juhul, kvaliteetne mängukogemus on viimane asi, mille pärast muretsema pead!

Kokkuvõte

Jäähoki on kiire ja temperamentne mäng. Sellele popkorniga kaasaelamisest on parem ainult jäähoki peale panustamine.

Loodame, et said sellest artiklist häid soovitusi ja juhiseid, et varsti ka oma õnn proovile panna.