fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kas kõik on uus aprillikuus?

Nii vist räägitakse küll,  kuid võime sajaprotsendilise kindlusega väita, et Barbari üritused on vanaviisi suurepärased! Suurepärane muusika, külalised ning uskumatult maitsvad joogid on garanteeritud. Kuigi aprillikuu on vaikselt lõpule jõudmas, on endiselt rohkelt ägedaid üritusi, mida saab veel väisata.

Näiteks homme, 20. aprillil algusega kell 20.00 võib panna tööle oma häälepaelad, sest Barbaris on Käraoke! Siin on Sinu võimalus!

Tule ja sära nii nagu ainult SINA oskad! 10000+ lugu mille vahelt valida teeb elu palju lihtsamaks!
Leia oma lemmik juba nüüd: https://www.karafun.com/karaoke/styles/rockmusic/

Lauljad juhatab püünele Nele!

Kui aga ise veel ei julge lavale astuda, siis tule reedel hoopiski ägeda ansambli muusikat kuulama! КИНО LAULUD on 21.04 Barbaris!

Legendaarse ansambli muusika toovad teieni Janno Reim & Stanislav Bulganin koos bändiga. Õhtule lisab võnkeid DJ Indrek Mesikepp.

16:00 Uksed
20:00 Piletimüük
21:00 DJ Indrek Mesikepp
22:30 КИНО LAULUD
00:00 DJ Indrek Mesikepp

Pilet 1H/KK 18€, pilet hiljem 20€

Aga juhul kui Sinu hinge paitab vähe karmim värk, siis tule laupäeval Barbarisse ja veeda suurepärane õhtu täis metalit!

Külmking astub lavale täiesti uue koosseisu ning stiiliga. Maleva lisab vürtsi värske loominguga.

KÜLMKING on modernne metalbänd, kelle loomes kõlab muidu žanrikohase raske instrumentaali kõrvalt ka puhta tämbriga naisvokaal. Viieliikmeline ansambel püüdleb seeläbi Eesti muusika maastikule luua unikaalset kõla.

MALEVA andis möödunud aasta suvel välja oma teise albumi “Saab maailm otsa” ning tuleb nüüd seda Barbaritele esitlema. Thrashi ja meloodilise deathi punt laval armu ei anna!

Pilet 1H/KK 11€, hiljem 13€