fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Riigikogu liikmed moodustasid male toetusrühma

Riigikogus moodustati täna male toetusrühm, mille eesmärk on male ja mõttemängude toetamine Eestis.

Toetusrühma esimees Andrei Korobeinik ütles, et toetusrühma üheks prioriteediks on maleõppe propageerimine. „Maleõpe arendab lastel kognitiivseid oskusi, mis on tänases maailmas väga olulised. Loodetavasti luuakse Riigikogus ka maleturniiride traditsioon,“ märkis Korobeinik.

Toetusrühma liikmed

Lisaks Andrei Korobeinikule kuuluvad toetusrühma Kaido Höövelson, Jaanus Karilaid, Marko Šorin, Siret Kotka-Repinski, Aadu Must ja Erki Savisaar.

Riigikogus moodustatud parlamendirühmad aitavad Riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada Eestit mujal maailmas. Toetusrühmade kaudu saavad Riigikogu liikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

XIV Riigikogu on moodustanud kokku 57 parlamendirühma ja 57 toetusrühma.

Parlamendirühmade nimekiri

Toetusrühmade nimekiri