fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas kaotas Tartu HK Säde kodujääl HK Roosa Panterile 1:2

PAF Naiste Hokiliigas pidi Tartu HK Säde tunnistama oma kodujääl tiitlikaitsja Tallinna HK Roosa Panteri 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) paremust.

Avakolmandikul läksid tartlannad Merlin Griffini väravast mängu juhtima, söötjaks Kristi Šaškina. Vähem kui kaks minutit hiljem seadis Nora Vont jalule viigi, tiitlikaitsjate võiduvärava viskas teise kolmanidiku lõpus Anete Salumaa. tabamusele tegi eeltöö Mari-Liis Kumm.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 6 (3),  HK Roosa Panter 4 (3), Tartu HK Säde 2 (2),  Viljandi HK, HC Wolferines 0 (1), HC Grizzlyz 0 (2).

Järgmisel laupäeval, 5. novembril tulevad jääle kõik kuus PAF Naiste Hokiliigas mängivat naiskonda: kell 17:00 kohtuvad Astri Arenal Tartu HK Säde ja Kohtla-Järve HC Everest, kell 18:40 Tondiraba jäähallis Tallinna HC Grizzlyz – Viljandi HK ning kell 20:30 samuti Tondiraba hallis Tallinna HC Wolferines ja HK Roosa Panter.