fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Millised on erinevad inimtüübid, keda kasiinos võib kohata

Mängijad, keda võib kohata maapealsetes kasiinodes jagunevad üldiselt kolme erinevasse kategooriasse ja ehkki mõned neist võivad aja jooksul oma inimtüübi osas erinevate kategooriate vahel liikuda, on üldiselt harvad juhtumid, kus mõni mängija kuulub korraga kahte gruppi.

Ka online casino lehel toodud veebikasiinodes on need mängijad esindatud sõltumata sellest, kas tegu on Casitsu kasiino või mõne muu Eestis tegutseva kasiinoga. Vaatame lähemalt, millised need inimtüübid on.

Meelelahutuse nimel mängija

Need mängijad mängivad meelelahutuse nimel ja neil pole tegelikku võitmise ootust. Umbes 90% mängijatest kuuluvad sellesse kategooriasse. Lõbu on see, mida need mängijad otsivad ja neid ei huvita eriti, milline on mõne mänguautomaadi tagasimakse või mängija jaoks kõige kasulikum lauamäng. Peaasi on lõbu.

Kasiinod armastavad meelelahutuse nimel mängijaid. Kogu teenus on neile suunatud, sest nemad maksavad kõik arved. Turundusosakonnad kulutavad suurema osa aega ja raha selleks, et sellised mängijad kasiinot tihedamini külastaksid ja seal kauem viibiksid.

Väikeste summadega mängija

Need isikud naudivad hasartmängu meelelahutuslikku väärtust, kuid arvavad, et sellega on võimalik teenida raha. Selline mängija arvab, et suudab märgata mänguautomaatide keerutuste mustreid või milliste konkreetsete mängudega makstakse sagedamini võite.

Lauamängude puhul otsivad need mängijad tõenäoliselt üles ja võrdlevad kõigi erinevate saadaolevate mängude tagasimakse protsente kasiinos ning valivad mängu, millel on madalam maja eelis. Selline mängija on ka seda inimtüüpi, kes mängides soovitab teistele, kuidas nad peaksid mängu mängima ja võib isegi vihastada, kui keegi ei mängi statistiliste soovituste järgi.

Sellesse kategooriasse kuulub veidi alla 10% kõigist mängijatest. Need mängijad ei võida raha pikas perspektiivis, kuid suudavad raha kaotada aeglasemalt kui meelelahutuse nimel mängijad, kuna nad valivad teadlikult mänge, millel on madalam maja eelis. Kasiinodele meeldivad seda tüüpi mängijad, kuid mitte nii palju kui meelelahutuse nimel mängijad.

Professionaalne mängija

See grupp on ilmselge vähemus. Umbes 0,5% või vähem mängijatest langeb sellesse kategooriasse. Peamine põhjus on selles, et kasiinot on pikas perspektiivis väga raske võita. Paljud inimesed üritavad olla professionaalsed mängijad, kuid enamik ebaõnnestub.

Teine põhjus, miks see grupp on nii väike, on see, et siia kuulumine pole väga lõbus. Range distsipliin, rahahaldus ja järjepidevus on esmatähtis, kui soovid, et sind peetakse professionaaliks. Professionaalne mängija otsib eelise saamiseks konkreetseid tingimusi, puudusi või vigu kõigil tasanditel.

Mänguautomaatide mängimisel valivad nad teatud tüüpi mänge, mida saab teatud aegadel eelistada. Turunduskampaaniad lauamängudes on samuti professionaalide seas populaarsed. Paljudes kasiinodes ei suhtle turundusosakond alati kampaaniate osas lauamängude osakonnaga. Ja need pakkumised ilma kogenud ülevaatuseta võivad luua mängija eeliseid.

Ka diilerite vead on professionaali jaoks üks magus sihtmärk. Vahel võivad diilerid kaarte paljastada, reeglitest või väljamaksetest valesti aru saada ja lihtsalt inimlikke vigu teha. Madala maja eelisega mängudes võivad kõik need vead lõpuks tulemuse mängijate kasuks pöörata. Professionaalne mängija teab täpselt, mida otsida ja kasutab seda nii kaua, kuni võimalus on avatud.

Nagu iga kategoriseerimise puhul, ei kuulu kõik mängijad alati nende kategooriate keskele. Kuid need on kolm põhilist kategooriat, mis moodustavad suure enamuse mängijatest, selles osas kuidas nad hasartmänge mängivad ja kuidas kasiinod nendesse suhtuvad. Pole olemas õiget või valet kategooriat, milles olla ning kõigil neist on oma eelised ja puudused.