fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kehahoolduse ilunipid, mida kõik peaksid teadma

Miks mitte leida internetist oma nipid? Meigi ja nahahooldusega seotud ilunipid levivad kulutulena. Kehahooldus jääb aga vestluses sageli teenimatult kahe silma vahele. Kui aus olla, siis kiires argipäevas tuleb ilurutiinides järeleandmisi teha ning tihtipeale unustatakse esmalt kehanahk, sest arvatakse, et selle eest vaja hoolitseda ainult luksuslike vahuvannide ja hellitavate massaažidega. Siiski ei tohiks tähelepanuta jätta keha nahka; pea meeles, et nahk on meie suurim organ.

Elustiilileht Poosh on sinu kehahooldusrutiini sujuvamaks muutmiseks kokku pannud mõned kasulikud iluabinõud. Need on kiired ja lihtsad, kuid soodustavad kehanaha heaolu. Kui soovid siledat ja tervet nahka, loe allolevat üheksat näpunäidet, mis viivad sinu rutiini järgmisele tasemele.

  • Kanna niisutajat kohe pärast duši alt väljumist. Kui nahk on veel niiske, aitab kreem niiskust lukustada ja kreemi pealekandmine on lihtsam.
  • Pärast juuste pesemist pese alati oma nägu ja keha. Vastasel juhul võivad šampoon ja palsam jätta nahale tootejäägid, mis ummistavad poore.
  • Kasutage raseerimiseks depilatsioonivahu asemel kookosõli. See on odav, täiesti looduslik ja niisutab nahka tõhusalt.
  • Kas sissekasvanud karvad on häirivad? Neid saab kõrvaldada naha eest hoolitsemisega. Kolmeastmeline hooldusprogramm sisaldab naha koorimist, kuivharjamist ja töö lõpetamist pintsettidega.
  • Kas teadsid, et saad ka oma nahka jumestada? Loo oma kehameik, segades tilga jumestuskreemi tavalise niisutajaga. Kui soovid värskendatud välimust, kasuta oma nahatoonist kraadi või paar tumedamat.
  • Kas ostsid uue niisutaja, mis siiski ei sobi sinu näole? Ära muretse, toodet pole vaja ära visata, vaid saad seda kasutada oma kehanaha hooldamiseks. Kehanahk ei ole nii tundlik kui näo oma, seega vaevalt on tegemist paksu rasvaga, mis näole kandes nahapoorid ummistab ja vistrikud õitsema paneb. Nii et ära raiska oma kallist toodet asjata, vaid lase oma kehal nautida tõhusaid koostisosi.
  • Hõõru kätele ja jalgadele paks kiht niisutajat ning mähi need 20-30 minutiks sokidesse. Puuvill soojendab nahka ja aitab kreemil sügavamale imenduda. Tulemuseks on imepehmed käed ja jalad.
  • Pidutsema asudes loo kehaõliga oma nahale suurepärane sära. Kui soovid tõesti pimestada, lisa õlile paar tilka vedelat highlighterit.
  • Päikesekaitsekreemi tähtsusest räägitakse pidevalt. Enamik meist teab, kuidas päikesekaitsekreemi kanda juba enne suvepäikese kätte minekut, kuid paljud teised punktid võivad jääda tähelepanuta. Pärast päikesekaitsekreemi näole kandmist hõõru kätele jäänud toodet peopesade tagaküljele ja rinnale. Need piirkonnad jäetakse sageli tähelepanuta, kuid nende tundlik nahk on tavaliselt koht, kus päikesekahjustused ja vananemise märgid ilmnevad esimesena.

Allikas: Poosh