fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Viimase hetke kingiideed

Kas oled nõus, et kõikidel pühadel on tüütu kalduvus ootamatult ligi hiilida – alati kõige ebasobivamal hetkel. Ja kui kindlaks tähtajaks ostlemine ei oleks piisavalt stressirohke, võivad ülemaailmsed tarneviivitused hoida ka kõige targema planeerija suures ootusärevuses. Seetõttu oleme kogunud mõned kingiideed, mis võiksid viimasel hetkel sulle abiks olla.

Küünal

Tänapäeval on saadaval küünlaid igale maitsele. Meie soovitame kõige enam käsitööküünlaid. Need on tavaliselt tehtud kemikaalivabalt ning kui ostad Eestimaiselt tootjalt, siis toetad ka omasid. Samuti on nad leitavad pea igast poest.

Sussid

Lõbusad, temaatilised, karvased, lahtised, kinnised, sokisarnased jne. Susse on meeletu valik! Meie külmadel talvedel on ühed mõnusad sussid ideaalseks kingiks. Ka neid on väga lihtne soetada igast kaubanduskeskusest.

Kinkekaart

Kinkekaart on raudkindel valik. Kui oled ajahädas, siis hüppa läbi lähimast kaubanduskeskusest ning soeta kinkekaart. Sina oled rahul, et kink on olemas ning ka kingisaaja saab hiljem endale sobiva kingi valida.

Kõige lihtsam on aga kinkida enda aega. Tee lähedasele üks armas kaart ning kirjuta sisse, et kingid talle enda aega ning soovid ta viia järgmisel kuul näiteks kinno. Ükski ese ei ületa lähedasega veedetud aega.