fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Parimad kingiideed jõuludeks

Jõulud on andmise aeg. Sellest annavad tunnistust erinevad andmisrõõmule pühendatud üritused, mis iga aastaga purustavad üha uusi annetuste rekordeid, mille kaudu jõulusoovid abivajajateni viiakse. Samas on aga ka sinu lähedastel kindlasti mõni jõulusoov.

Jõuluvana arvab, et kõige parem kingitus on ikka aeg. Aeg on määramatu hinnaga. Kui kingid lähedasele oma aega, siis garanteeritult teeb see ta rõõmsaks ning jääb igaveseks meelde.

Aga juhul kui soovid lähedasele siiski füüsiliselt ka kingikotti midagi pista, siis siin on väike nimekiri jõuluvana kingiideedest. Hea kingitus on praktiline ning miski, mida kingisaaja on ehk salamisi ka soovinud. See on suurepärane, kui tead ette, mida lähedasel vaja läheb.

Lauamäng

Lauamäng on hea ajaviide külmadeks talveõhtuteks pere seltsis. Tänapäeval on meeletult palju erineva teematikaga lauamänge, nii et vahet pole kas kingid selle pere pisemale või hoopis vanemale, tõenäosus on suur, et kõik saavad sellest kingitusest rõõmu tunda.

Lauamängu soovitused: Alias, Twister, Monopoly, Scrabble, Dixit.

Parfüüm

Sellise kingituse puhul pead kindlasti teadma kingisaaja maitsemeelt või tema lemmikut. Midagi täiesti uut kinkida on suur risk kuna iga lõhn ei pruugi sobida. Kui aga oled 100% kindel kingisaaja eelistustes, siis see on kindlasti üks hea kink, mida kingikotti pista!

Raamat

Raamatud on alati populaarsed ning hinnas, olgu tegemist siis mingisuguse eneseabi, teadusliku raamatuga või hoopis värske romaaniga. Kui tead, et kingisaajale meeldib lugeda, siis üks mõnus raamat on alati hea kingiidee.

Kinkekaart

Juhul, kui oled omadega täiesti ummikus ning ei suuda otsustada, mida kinkida, siis appi tulevad kinkekaardid. Kinkekaart on hea kink, sest kingisaaja saab ise valida endale meelepärase kingituse. Tänu sellel võib ka kindel olla, et kink tuleb praktiline ning vajalik. Tänapäeval on pea igal poel ning asutusel olemas oma kinkekaart. Miks mitte kinkida ilusalongi kinkekaart, et lähedane saaks ennast peale rasket aastat poputada lasta? Või äkki hoopis mõne kino kinkekaart?

Jõuluvana soovitus: ära jäta kingituste otsimist viimasele hetkele!