fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas lähevad kokku tiitlikaitsja Tartu Välk 494 ja hetke liider HS Riga

Coolbet Hokiliigas lähevad nädalavahetusel kokku nelja viimase aasta Eesti meister Tartu Välk 494 ja hetkel liidrikohal olev liiga uustulnuk HS Riga.

Meeskonnad kohtuvad omavahel Astri Arenal laupäeval kell 16:00 ja pühapäeval kell 16:30. Pühapäevast mängu näitab otseülekandes OHO TV hokiportaal (https://oho.ee/hoki/), kommenteerivad  Maksim Romanovitš (eesti keeles) ja Aleksei Ertti (vene keeles).

Tiitlikaitsja Tartu Välk 494 on tegemist hooaja esimeste mängudega. Eelmisel nädalavahetusel osaleti IIHF Continental Cupi A-grupi turniiril Sofias, kus saadi teine koht. Täiseduga alustanud HS Rigal on seni kirjas võidud Kohtla Järve klubide SK Viru Sputniku ja HC Everesti üle.

Veel toimuvad kaks kohtumist Kohtla-Järvel: laupäeval kell 16:00 lähevad vastamisi HC Everest ja Tallinna HC Panter ning pühapäeval samal ajal SK Viru Sputnik ja Narva PSK. Laupäevane mäng on samuti otseülekandes oho.ee/hoki lehel, kommenteerib Robert Kallion.

HC Everest ja HC Panter on seni teeninud kaks punkti, SK Viru Sputnik ega Narva PSK pole veel saldot avanud.