fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kuus meigireeglit, mida võib rikkuda

Meigikunstnikud teavad täpselt, kuidas punasele vaibale sobivat meiki välja võluda. Selge on see, et võimaluse avanedes tuleks nende nõuandeid kuulda võtta. Aga kui aus olla, siis vähesed suudavad kiirel argihommikul kohusetundlikult järgida professionaalide juhiseid. Hea meik võtab aega, mida me sageli ohverdama ei tahaks. Tahame lihtsalt võimalikult vähese vaevaga hea välja näha. Mõnikord on okei minna sealt, kus tara on kõige madalam. Who What Weari sait jagab kuut meigireeglit, mida võib eirata.

Kujunda alati oma kulmud

Tõsi, kulmud annavad näole üldmulje ja seetõttu investeerivad meigikunstnikud kulmumeigile. Kuid kui sinu kulmud on oma olemuselt paksud, ei pea sa nendega tingimata midagi ette võtma. Miks kulutada aega ja raha ilusate kulmude kitkumisele, värvimisele või täitmisele? Kui kulmud tunduvad rahutud, saab neid taltsutada värvitu geeliga.

Ära kunagi kasuta jumestuskreemi, mis on sinu nahatoonist tumedam

See on ilmselt ülim meigipatt, mille eest iga meigikunstnik hoiatab. Küll aga teavad kahvatu näoga põhjamaa asukad, kui raske on keset talvekülmasid näole värvi võluda. Tõde on see, et selle eest hoolitseb tavaliselt enda naha pisut tumedam toon. Saladus seisneb selles, et värvi valikul ei tohi õigest nahatoonist liiga kaugele jääda, piisab tumedamast toonist. Hoiduge ka liiga läbipaistmatust meigist, mis võib muuta lõpptulemuse pakilaadseks.

Kasuta alati huulepliiatsit

Meigikunstnikud ütlevad, et huulepliiats on parim viis, kuidas huulepulk püsiks terve päeva. Eriti kui su huuled kuivavad ja ketendavad, võid igapäevase meigi puhul pliiatsi kasutamise vahele jätta. Kui aga huuled vajavad värvi, võiksid valida toonitud huulepalsami või hooldava koostisega huulepulga.

Kanna koguaeg päikesekaitset

Asjatundjate sõnul tuleks päikesekaitsekreemi õrnalt hõõruda näo kõrgeimatesse kohtadesse, kuhu päike loomulikult tabaks. Hommikusel kiirel ajal on aga päikesekaitsekreemi raske täpselt kontrollida. Hea uudis on see, et see pole tegelikult nii tähtis. Päikesekaitsekreemi võib suhteliselt hooletult kanda juuksepiirile, oimukohtadele, lõuajoonele ja põsesarnade alla, kui meeles on kontrollida, et seal ei oleks nähtavaid piire.

Põsepuna tuleks peale kanda ettevaatlikult

On öeldud, et põsepuna populaarsus langes lõpuks, sest inimesed lihtsalt ei osanud seda õigesti kasutada. Nüüd on aga põsepuna moes, kuigi selle õigeusklik rakendamine tundub paljudele endiselt võimatu. Kui kardad, et lõpptulemus näeb klounilik välja, väldi kõrge pigmendiga puudreid. Tänapäeval on turul palju poolläbipaistvaid vedelaid tooteid, mis hajuvad kaunilt nahale. Sa ei pea nendega nii ettevaatlik olema, sest lõpptulemus näeb peaaegu alati loomulik välja.

Muuda tumedad silmaalused heleda tooniga heledamaks

Mõte, et silmadele tuleks kanda enda nahavärvist veidi heledamat peitekreemi, on meie meelest juurdunud, kuna see katab tumedad silmaalused ja muudab silmad heledamaks. Väide peab kindlasti paika, eriti kui meiki teeb kogenud asjatundja, kuid kodus on olukord sageli hoopis teine. Vähesed võhikud oskavad poeriiulilt õiget tooni valida ja lõpptulemus võib välja näha kõike muud kui loomulik. Kõige lihtsam viis tumedate silmaaluste katmiseks on valida aprikoositoonis peitekreem, mis neutraliseerib tõhusalt sinakaid värve.

Allikas: Who What Wear