fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Allikas: Eesti Hoki

Allikas: Eesti Hoki

Naiste Hokiliiga jätkub kuue naiskonna osavõtul, HK Roosa Panter II astus kõrvale

Naiste Hokiliiga hooag mängitakse lõpuni kuue naiskonna osavõtul, HK Roosa Panter II astus koosseisuprobleemide tõttu kõrvale.

“HK Roosa Panter teavitab raske südamega, et Roosa Panter 2 lõpetab selleks hooajaks Eesti Naiste Hokiliiga mängud.
Hooaja alguses võtsid Roosad Pantrid vastu otsuse anda võimalus kõigile mängijatele areneda, saada kogemusi võistlustel ja võimalust nautida kõige ägedamat spordiala, hokit. Alustasime hooaega kahe võistkonnaga ja me ei kahetse seda. Roosa Panter 2 on arenenud, saanud nautida ägedaid hokilahinguid Eesti Naiste hokimaailma vägevate vastu, õppinud, nautinud nii mängu kui koos kasvamist. Kahjuks ei ole õnn ja saatus meid soosinud, vigastused ja õnnetused ei hüüa kahjuks tulles ja seoses sellega oleme sunnitud kurvastusega teatama, et Roosa Panter 2 lõpetab selleks hooajaks Eesti Naiste Meistriliiga. Ärge muretsege, uiske me varna ei riputa, lapime luud kokku, treenime ja mängime edasi ja oleme järgmisel hooajal tagasi, et näidata, mis me suudame. Niikaua elame ihu ja hingega kaasa Roosa Panter 1 teekonnale. Täname südamest oma toetajaid ja fänne, kes on meile igal sammul kaasa elanud, me armastame teid väga ja jätkame koos järgmisel hooajal!” teatas klubi oma Facebooki lehel avaldatud postituses.
“Loomulikult on sellist teadet väga kahju vastu võtta, aga mõistame naiskonna otsust: haigused ja vigastused on hooajale jätnud oma jälje ning sedalaadi otsuse langetamine on kõigile osapooltele raske. Täname HK Roosa Panter II naiskonda põnevate lahingute eest! Loodame, et nad on saanud väärtuslikke kogemusi ning ootame naiskonda järgmisel aastal tugevamana tagasi,” ütles Eesti Hoki juhatuse liige Merle Kale.

Naiste Hokiliigas jätkavad mängudega kuus naiskonda: Tallinna HK Roosa Panter I, Kohtla-Järve HC Everest, Tallinna HC Grizzlyz, Tartu Hokiklubi Säde, Viljandi HK Fellin Fuuriad ja Tallinna HC Wolferines.

Allikas: Eesti Hoki