fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kõige populaarsemad mängud millega aega sisustada

Suur pakutavate mängude valik muudab valimise keerukaks

Kui suvi on saanud läbi ja kätte on jõudmas sügis-talvine aeg, mil päev on järjest lühem ja pidevalt sajused ilmad soosivad rohkem tubaseid ettevõtmisi ja tegevusi, siis paljude inimeste jaoks on suurepärane moodus vaba aja veetmiseks proovida erinevaid toredaid mänge, mis aitavad aega sisustada. Kaasaegsel interneti ajastul on tänu nutiseadmete pakutavatele võimalustele piiramatu valik meelelahutust ja erinevaid mänge iga inimese taskus või käekotis saadaval igal pool ja igal ajal. Tänu sellele pole vaja muretseda, et võiks tekkida olukord, kus valitseb igavus ja midagi teha ei ole. Vastupidi, tänu suurele mängude hulgale, mida näiteks erinevad seadmed ja netikasiinod mängimiseks pakuvad, valdab paljusi inimesi, kes soovivad aega parajaks teha ja meelelahutuseks mõnda toredat mängu otsivad, pigem segadus.

Katseta erinevaid kaardimänge

Üks klassikalisemaid ning kahtlemata ka kõige populaarsemaid võimalusi mängides meele lahutamiseks on teha seda kaarte mängides. Kaardimängud sobivad igas vanuses inimesele, mängimiseks pole keegi liiga noor ega vana. Ükskõik, kas selleks on vanaemade poolt armastatud turakas ja linnade põletamine või kes soovib proovida midagi kaasaegsemat saab arvutis proovida õnne Solitaire või miks mitte ka pokkeri mängimisel. Lisaks pakuvad paljud raamatupoed erinevaid temaatilisi kaardimänge, mis erinevad tavapärasest klassikalisest kaardimängust ja on heaks võimaluseks kasutada õhtu sisustamisel suurema seltskonnaga. Kaardimängud on lõbusad, kaasahaaravad ja võib öelda, et kaardimängu ajal läheb aeg tavapärastest tunduvalt kiiremini ning ei olegi aega pimedal sügisõhtul igavust tunda.

Puhu tolm maha telekamängult

Ilmselt mäletavad kõik nii noorema generatsiooni inimesed lapsepõlvest toredat ja erilist ajaviidet, milleks oli telekamängu mängimine. Ükskõik, kas tegid seda üksi või koos sõpradega aeg laua lendas. Kelle on kodus alles lahe retro telekamäng, siis on aeg sellelt tolm maha puhuda ja juhe seina panna, et teha üks vinge Super Mario turniir või pidada maha tõeline tankidelahing. Kellel aga ei ole kodus telekamängu olnud või ei ole õnnestunud säilitada vana originaalset telekamängu, siis ei maksa pead norgu lasta, kuna retro stiilis telekamängud on teinud tõelise comebacki ja on saadaval mitmetes erinevates elektroonika poodides. Tänu sellele on olemas suurepärane võimalus suurepäraselt aega veeta ning meenutada toredaid lapsepõlve aja mälestusi.

Pane õnn proovile ärimaailmas

Kuna erinevate seadmete kasutamine igapäeva elus on niivõrd tihe, siis on arusaadav, et paljud soovivad vaba aja sisustamiseks kasutada erinevaid mänge, mille tegevus ei sisalda ekraani ees istumist. Sellisel juhul on ideaalne valik proovida vaba aja sisustamiseks Monopoli mängu. Tegemist on kahtlemata ühe kõige populaarsema mänguga läbi aegade, mis oma sisu poolest suurt tutvustamist ei vaja. Tasub aga mainida, et Monopoli mängude valik on tänaseks päevaks muutunud samuti väga suureks, ning on saadaval erinevaid versioone, mis sobivad ka väikestele lastele ärimaailma tutvustamiseks ja esimeste tehingute tegemiseks.

Hea ajaviide tervele perele on täringumängud

Samuti ei soovi paljud vanemad, et nende lapsed veedaksid vähem aega seadmetes ja veedaksid vaba aega pigem kas lugedes, trennis käies või mõne muu tegevusega. Nutiseadmete osakaalu kasutamise vähendamiseks nii lastel kui täiskasvanutel on hea võimalus veeta aega koos terve perega. Et koos midagi toredat ette võtta, siis on selleks kahtlemata kõige lihtsam moodus võtta riiulist mõni täringumäng. Klassikalised täringumängud on täiesti ajatud ja hoolimata tugevatest tehnoloogilistest mõjutustest on täringumängud siin, et jääda.

Tekst: Külaline