fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Selle sügise kõige metsikumad kulmutrendid

Kulmud on muutunud ammu Selleks asjaks. Kulmud on värvitud ombre stiilis, neid tehakse kaunimaks microbladingu ja lamineerimisega. Kardashiani kuldajal tekkinud kulmuhullus ei näita siiani vaibumise märke, pigem vastupidi. Sel aastal näevad kulmud veelgi metsikumad välja. Sotsiaalmeedia on hiljuti imetlenud muu hulgas Lizzo pleegitatud kulme ja Bella Hadidi järsult tõusvaid kulme.

Allure loetles seitse kulmutrendi, mida sel sügisel vältida ei saa.

Oimukohtade suunas tõusvad kulmud

Bella Hadidist inspireerituna on oimukohtade poole tõusvad kulmud hiljuti TikTokis populaarsed olnud. Kulmukunstnik René de la Garza arvab, et see on selle aasta populaarseim kulmumudel.

“Ma arvan, et liigume nüüd kõrgema kaare poole, mis tõuseb välisnurgast. See on seotud kulmude tõstmisega, et saavutada pingul välimus,” selgitab ta ajakirjas.

Pleegitatud kulmud

Kim Kardashian on oma pleegitatud kulmudega paaril korral šokeerinud. Viimasel ajal on teiste seas Lizzo ja Maisie Williamsi blondid kulmud saanud palju tähelepanu ning neid on sotsiaalmeedias usinasti jäljendatud. Sellesse dramaatilisse stiili on armunud ka tippdisainerid Dolce & Gabbanast Jean-Paul Gaultierini.

Värvilised kulmud

Lizzo viis pleegitatud kulmud täiesti uuele tasemele, lisades oma kulmudele roosa ja lilla tooni. Siiski pole ta ainus, kes on kirglik värviliste kulmude vastu. Näiteks Pariisi moenädalal nähti kulmusid kõikides vikerkaarevärvides.

Kulmu kunstniku Robin Evansi sõnul on sellist stiili kõige lihtsam kodus luua värvilise ripsmetuši abil. Ülejäänud meik tuleks jätta loomulikuks, et pilkupüüdvad kulmud saaksid särada.

Disko-kulmud

On selge, et selle sügise ja talve kulmutrendid ei ole tagasihoidlike inimeste jaoks. Üks TikToki viimaseid hullusi on säravad diskokulmud. Trendi loov jumestuskunstnik Megs Cahill ütleb, et kulmudes ei ole soovitatav kasutada glitterit, kuna see on oma konsistentsilt liiga krobeline. Selle asemel saavad kulmud metallist lauvärvist kauni sära.

“Ma kannan sõrmega kergelt lauvärvi vastavalt juuste kasvusuunale,” juhendab Cahill.

Sälgud/sisselõiked

Meeste moes on kulmude sisselõikeid aeg-ajalt nähtud. Sel sügisel pole stiil enam ainult Jason Momoa visiitkaart, sest kõik, olenemata soost, kujundavad nüüd oma kulmudes sälke kas habemenoa või hea peitekreemiga.

Lamineeritud kulmud

Kulmude lamineerimine on viimastel aastatel muutunud väga populaarseks. Protseduuri käigus harjatakse kulmud ülespoole, nii et need näevad paksemad välja. Disain kestab kulmudel mõned nädalad.

“Inimestele meeldivad paksud kulmud. Lamineerimine on praegu väga populaarne, sest see aitab sellist efekti luua,” selgitab meigikunstnik Delina Medhin.

Kui lamineerimine tundub liiga ekstreemne, võib sarnase mulje ajutiselt tekitada kulmugeeli abil.

Loomulikud kulmud

Loomulikud kulmud on juba ammu populaarsed. Lisaks kõigile metsikutele suundumustele säilitavad Evansi sõnul kõige vähem töödeldud kulmud oma populaarsuse.

“Mulle tundub, et kergesti hooldatavad ja loomulikud kulmud on trend, mida me näeme üha enam,” ütleb ta.

Allikas: Allure