fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Back to Work! 9 stiili, mis elavdavad teie naasmist kontorisse

Kaugtööd on tehtud tänaseks päevaks juba piisavalt, kuid nüüd avaneb maailm aeglaselt uuesti. Sel sügisel saabub paljude jaoks päev, mil on lõpuks aeg kontorisse naasta. Internetis veedetud tööpäevade tõttu, mil välimus polnud nii oluline, on taas aeg investeerida riietumisse.

Õnneks sai Kopenhaageni moenädalal näha rohkelt sügisesi stiile, mis võivad teid inspireerida. Skandinaavia selged jooned ja sügise rikkalikud värvid muudavad kontoristiili sel aastal kõike muud kui igavaks. Vogue UK loetles üheksa stiili, mis muudavad tööle riietumise lõbusaks.

  1. Värvilised aksessuaarid

Nüüd, mil päevad hakkavad lühenema ja hall ilm mõjub meie meeleolule, pole õige aeg loobuda suvistest kaunitest värvidest. Värvilised aksessuaarid kosutavad paremini kui hommikukohv.

2. Muljetavaldavad ülerõivad

Sügiseks on parimad muidugi mantlid. Kvaliteesed ja atraktiivsed ülerõivad kestavad aastaid.

3. Ülisuured pintsakud

Ülisuured pintsakud on endiselt moes. Sel sügisel on reegel, et mida suurem, seda parem. Näiteks kudumit on väga lihtne sobitada suure pintsaku alla.

4. Praktilised, kuid ilusad kingad

Pikk tööpäev võib jalgadele raske olla, seega tuleks valida mugavad kingad. Praktilisus ei tähenda aga igavust, sest sellel sügisel on paksu tallaga kingad moodne valik nii tööl kui ka puhkusel.

5. Mõõdukalt pidulik ülikond

Ülikond on alati klassikaline kontoririietus. Suuremõõtmelisus muudab selle aasta ülikonna töökoha jaoks lihtsaks ja pingevabaks valikuks.

6. Vest

Kes poleks kunagi proovinud uhkeldada Kate Mossi festivalistiiliga, mille aluseks on mikroshortsid, põlvpüksid ja meeste vest. Hea uudis on see, et meesterõivastest laenatud vest töötab kontoris sama hästi kui festivalidel.

7. Multifunktsionaalne kleit

Sügise saabumine ei tähenda, et kleitidest tuleks loobuda. Sügise parim rõivas on mitmeotstarbeline kleit, mis sobib nii tööl kui ka vabal ajal. Proovige näiteks neutraalse värviga kootud kleiti.

8. Mänguline seelik

Saage igapäevast energiat, valides riietuseks mängulise seeliku koos neutraalse kampsuniga. Erk värv või efektne materjal aitab sügismasendust eemal hoida.

9. Kahekordne denim

Kui teie töökoht lubab kanda teksaseid, võtke oma igapäevasest lemmikkangast maksimumi ja kandke pealaest jalatallani denimit.

Allikas: Vogue UK