fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: pexels.com

9 uusaastalubadust Hollywoodi stilistidelt, mille eest teie garderoob teid tänab

Aastavahetus toob endaga kaasa uusaastalubadused. Keegi lubab alustada uue hobiga, teine ​​vähendab alkoholi tarvitamist. Eelmisel aastal muutis ootamatu pandeemia paljudes leibkondades tarbimisharjumusi. Aasta õpetas, et veel vähem jääb kehtima. Ehkki arvatavasti normaliseerub tänavu igapäevaelu mingil määral, ei pea kõik endisesse olekusse tagasi pöörduma. Aasta algus on suurepärane võimalus meie enda tarbimisharjumused ümber hinnata.

Hollywoodi kuulsuste stilistid jagasid Vogue UK-s oma arvamust selle kohta, kuidas uusaastalubadused saavad eelseisva aasta moetööstuses veelgi paremaks muuta.

Osta vähem, aga kvaliteetsemat

Odavad impulssostud kaduvad sageli kapi tagumisse osasse ja pärast kahetsetakse. Hiljemalt selleks aastaks on aeg hinnata kvantiteedi asemel kvaliteeti.

– Investeerige riietele, mis on hea kvaliteediga ja vastupidavad. Armastatud riided moodustavad teie kapi aluse, ütleb stilist Rebecca Corbin-Murray, kelle klientide seas on muu hulgas ka Florence Pugh.

Shoppa vastutustundlikult

Kiire mood koormab keskkonda ja meie praegused ostuharjumused on jätkusuutmatud. Vastutustundlik ostja pöörab tähelepanu rõivatootmise keskkonnasõbralikkusele ja eetikale.

– Olen teadlik endast ja oma klientide süsinikujäljest. Ma tean, et meie tehtud valikud võivad viia säästvama tulevikuni, ütleb Rose Forde, kes stiliseerib selliseid staare nagu Paul Mescal ja Josh O’Connor.

Metsast vintage’i

Selle asemel, et alati midagi uut osta, pöörake pilk minevikku. Vintageturg on täis avastamist ootavaid aardeid.

– “Vanaaegsete rõivaste leidmine võtab aega, kuid ma ei tea mugavamat viisi vaikse pärastlõuna veetmiseks,” ütleb Danielle Goldberg, kelle stiilitunnet usaldavad isegi Mary-Kate ja Ashley Olsen.

Foto: unsplash.com

Vähenda

Kui kapp lõhkeb valedest suurustest ja stiilidest riietusega, on lihtne teha viga, arvates, et teil pole midagi selga panna. Hästi korraldatud riidekapp sisaldab ainult neid riideid, mida te tegelikult kannate.

– Garderoobi koristades leiate unustatud lemmikud. Samal ajal saate müüa või annetada riideid, mida te pole pikka aega kandnud, meenutab Goldberg Vogue’is.

Ole sina

Ükskõik kui kulukaid disainerite loominguid te kannate, sellel ei ole mõtet, kui riietus ei tundu teile õige.

– Minu jaoks on kõige olulisem leida stiil ja tunne, mis peegeldab tõeliselt mind ja klienti, kellega ma töötan, ütleb Cristina Ehrlich veebisaidil Laura Dern ja Jane Fonda stiilide taga.

Tänapäeval on oluline meeles pidada, et vaevalt keegi näeb välja nagu Instagramis. Ärge isegi proovige mõne kuulsuse mõjutaja viilutatud jäljendamist, vaid võite olla omaenda tõeline mina.

Tõsta meeleolu

Eelmine aasta oli dressipükste ja pidžaamade aasta.

– Mina, nagu ka kõik teised, langesin lukustuse ajal igavasse kleiti, tunnistab Goldberg, kes soovitab oma klientidel kogu garderoobi sisu ära kasutada.

Muidugi ei saa alati riietumisse investeerida, kuid riietel on üllatavalt suur mõju teie meeleolule. Kui talv tundub sel aastal eriti raske, peaksite riietumisele rohkem tähelepanu pöörama.

– Olen märganud, et riietus annab motivatsiooni juurde, kinnitab Goldberg.

Toetage uusi disainereid

Kiirmoeketid ei vaja enam rohkem reklaami. Selle asemel on turg täis noori disainereid ja eetilisi rõivabrände, millest peavool ei tea. Pidage meeles, et mõjutate oma rahakotiga, nii et mõelge hoolikalt läbi, keda soovite toetada.

– Toeta uusi andeid ja mitmekesisust. Kasutan enda ja klientide nähtavust uute huvitavate disainerite reklaamimiseks, ütleb Forde.

Hooldus ja remont

Kiire mood on teinud ostlemise nii lihtsaks, et vähesed viitsivad enam riideid parandada. Kvaliteetsed riided ja aksessuaarid kestavad kasutamisel üllatavalt kaua, kui on aeg nende seisukorra eest hoolitseda.

Corbin-Murray ütleb, et ta saadab kõik kingad ja kotid The Restoryle, mis hooldab tarvikuid.

– Parandage riided, mis teile meeldivad, soovitab ta.

Kuva: unsplash.com

Võtke riske

– Pärast aastast pausi näeb moemaastik välja nagu avatud mänguväljak, kus saab korralikke riske võtta. Tegelikult ma vähemalt kavatsen seda teha, lubab Forde.

Proovige sel aastal midagi uut, olgu see siis värvidega mängimine või kraadiga julgem lisavarustus.

Allikas: Vogue UK