fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Barbar

Foto: Barbar

Suvepealinn Pärnu ja hoki – mis võiks neil olla ühist?

Pealtnäha mitte midagi, eksole? Kuid heameelega kergitame saladuste loori – siin on ühiseks nimetajaks loomulikult Barbar!

Kuidas? Nimelt järjekordsete väga ägedate üritustega.

Nädalavahetust alustame Wild Rock Night-iga, kui Barbaris esineb Soome bänd Boogie Moses! Lavale astub ka Eesti enda Faraday. Ei tasu maha magada!

23:30 BOOGIE MOOSES (fin)
22:30 FARADAY (est)
21:00 Uksed*


* Baar on avatud juba 16:00

Pilet esimene tund 11€, hiljem 13€

Laupäeval ootame aga kõiki hokihuvilisi (ja mitte ainult) Barbarisse, sest toimub Rock Hockey Afterparty!

27. mail tulevad Soome rokkarid ja metalheadid Tallinna hokit mängima ning lõpetavad õhtu äftekal Barbaris. Lisaks esinevad Dog Days Revolution Soomest ja meie oma Riser.

Tule kohale! Ausalt, hokivarustuse selga panemine ei ole sel õhtul kohustuslik.

Pilet esimene tund või kliendikaardiga 11€, hiljem 13€

19:00 Uksed 
Muu ajakava leiad peatselt Barbari FB lehelt!

Samal ajal on aga möll toimumas ka Pärnus – DND ja Belka! Pärnu Kuursaalis tõmbavad suvehooaja käima & sisehooaja kokku 2 bändi.
27. mail lõpetab üle-Eestilise plaadituuri Pärnus DND, et tuletada meile meelde, taastutvustada & koos väärikalt tähistada oma albumi “Tulede Säras” 10. juubelit! Bänd on lubanud kontserdile kaasa tuua ammu läbi müüdud plaadi ahjusooja pressi ja ennenägematu kassetiversiooni.
THE BELKA aastatepikkused tembutamised on koondatud ühele üüratult pikale kogumikule. Täpsemalt 18 lugulaulu räägivad olevikust, minevikust ja ehk ka tulevikust ning on sepistatud KOGU PÄRNU RAHVALE argihalli hurjutamiseks, ehk ka selle üle mõtisklemiseks.

ROKIKLUBI TUUR toob teile külla väärt artistid, unustamatu melu ja loomulikult rokiklubi Barbar muheda kollektiivi. Kohtume suvises Pärnus!

20€ pilet müügil kohapeal, sularahas

Uksed 19:00

The Belka 20:30

DND 22:00