fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Skorpionid, vaba lava ja igavesti vinge Barbar

Veel enne kui hakkame enda jaanipäeva plaane täpsemalt paika panema, tuleb üle vaadata, mis vingel Barbaril on sellel nädalal huvitavat plaanis. Ja võib kindlusega öelda, et huvitavat on palju!

Neljapäeval on selle hooaja viimane vaba lava ehk 4. hooaja viimane! Täitsa algaja veel või juba vilunud? Ei ole vahet! Kasuta võimalust esineda Barbarisse pidu nautima tulnud rahvale VIIMAST KORDA sel hooajal! Pane enda bänd kirja info@barbarrockclub.com juba täna!

Uksed 16:00, ürituse algus 20:00
Sissepääs 5€ või maksa palju jaksad!

Reedel aga lähevad põrgukellad täitsa häiresse, sest COVERAGE tuleb taas! See on Coverage hooaja lõpupauk –  seetõttu võtame kõik sellest viimast!

See õhtu on loodud  selleks, et me kõik saaksime maailma parima hard rocki saatel pidutseda! Esitamisele tulevad AC/DC läbi aegade parimatest parimad hitid.

16:00 Uksed, kõlaritest kostub AC/DC
20:00 Piletimüügi algus
22:00 AC/DC Tribute: Coverage “Osa I”

23:00 AC/DC Tribute: Coverage “Osa II”

Pilet, kui vajutad ATTEND/OSALEN 10€
Pilet 1H/KK 11€
Pilet hiljem 13€

Laupäeval vallutavad Tallinna aga Scorpions ning linna parim unofficial eelpidu ning ka äftekas on muidugi Barbaris! Uksed 16:00 – 03:00!

Kõigile Scorpionsi kontserdipileti/käepaela ettenäitamisel esimene majaõlu või siider 1€ + eripakkumised kogu õhtuks! Taustal mängivad Scorpionsi parimad palad, pidu koiduni!

Piletid Tallinna Lauluväljaku kontserdile saad soetada Piletilevist.

Samal õhtul toimub ka hooaja ametlik lõpupauk. Iga Barbar olgu kohal! Saab napsu ja saab nalja!