fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Barbar

Foto: Barbar

Häälepaelad valla ja tantsukingad jalga!

Loodame, et kõikide häälepaelad on ilusti rivis ning valmis tuld andma, sest Barbaris on sel nädalal mitu vinget üritust.

Suurepärane uudis on ka tantsusõpradele – teil on veel natuke aega, et oma parimatelt tantsukingadelt tolm maha pühkida ning need jalga tõmmata, sest kolmapäeval ja neljapäeval (17.05 ja 18.05) on Barbaris esmaskordselt brutaalselt ehe burlesk!

Lavale on oodata:
Affinity Starr – vigureid täis võrgutav vintage blondiin, kelle igas etteastes on dramaatilisust, glamuuri ja hoogu

Foxy Suzy – haarab sul kõrist ning lohistab su läbi põrguleekide, andes sulle lõpuks tiivad

Hot Blade – sepp, kes armastab hokit, ning on valmis seda kõike teiega jagama

Titi de Sweetie – artist, kes otsib alati kõige innovaatilisemaid lahendusi – olge valmis jalustrabavateks kostüümideks ja oodake ootamatut

Kõlab vingelt, eksole?!

Lisaks põnevatele esinejatele on meil tulist õhtut juhtimas alati hurmav Katarina von Schatz!

Uksed: 18.00
Show: 19.00

Pilet: 20 eurot, ukselt 25 eurot
Laud kahele 52 eurot 

Reedel aga juhtub midagi vägevat… nimelt Mört tuleb koopast välja ja see möire, mis peale seda vabanemist peole kutsub on vastupandamatu!
Esimesena vastavad ARTIFER & DESERT QUEEN ning peale neid kindlasti SINA!

Mört katkestab pika esinemispausi ja näitab enne plaadiesitlusi (salalikult), mis stuudios tegi. Artifer on vahepeal kamaluga uusi demosid treinud ning Desert Queenil vöö vahel verivärske kauamängiva jagu materjali!

Ehk see tähendab ainult üht – nüüd pead sina ka end koopast välja ajama!

Ajakava:

16:00 Uksed
20:00 Piletimüük
21:30 Desert Queen
22:30 Artifer
23:30 Mört

MÖRT on Tallinna crossover metali viisik, kelle kaubamärgiks on kaasahaaravad kitarririfid, iroonilised laulusõnad ja naljad, mis ei pruugi trükimusta kannatada. Suvel 2021 nägi ilmavalgust bändi debüütalbum “Pangetäis bängereid” ehk kümme hoogsat lugu, mis kastavad kuulaja sügavale Eesti konnatiiki. Eesti Muusikaauhinnad 2022 jagamisel pärjati plaati ka Aasta Metalalbumi tiitliga.

ARTIFERi võib kirjeldada kui universaalset ravimit kõikide keha ja hinge vaevuste vastu. Bänd on oma loomise hetkest alates kombineerinud elemente pungist ja metalcore’ist, et luua kõlapilt, mis on samaaegselt raske ja meloodiline. Segu karjuvast ja puhtast vokaalist sulab kokku võimsate trummirütmide ja kärisevate kitarridega, mida kõike rõhutab koletult mürisev bass. Bändi laulusõnad käsitlevad erinevaid raskeid teemasid, et loodetavasti muuta maailm muusika kaudu veidikenegi paremaks.

DESERT QUEEN on Lõuna-Eesti raskemuusika kollektiiv, mida iseloomustab atmosfääriline helikeel, jõulised kitarririfid ja dramaatiline naisvokaal. Algselt tugevalt stoneri ja riffrocki mõjutustega bändist on aja jooksul kasvanud progressiivse ja võrdlemisi tumeda soundiga väljendusvahend bändi kõikide liikmete sisemistele ja välistele võitlustele. Desert Queeni teine kauamängiv “Inner Desert” ilmus 2022. aasta sügisel.

Pilet 1H/KK 13€, hiljem 15€

20. mai on aga väga tähtis päev, sest meie juhataja Katrin peab sel päeval Barbaris oma sünnipäeva! Sind ootab tekiilapidu ja muidugi ka Käraoke!

Ära maga maha!

16:00 Baar avab uksed, tule terrassile tiksuma
20:00 Algab pidu
21:00 Käraoke ja tekiila!

Tervitusnaps Barbari poolt! 

Prii pääse!