fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas jätkab täiseduga HC Everest, võidukad olid ka HK Roosa Panter ja HC Grizzlyz

PAF Naiste Hokiliigas käisid laupäeval jääl kõik kuus naiskonda. Ainuliidrina jätkab HC Everest, võidukad olid ka HK Roosa Panter ja HC Grizzlyz.

Liiga liider Kohtla-Järve HC Everest võõrsil Tartu HK Säde 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) ning jätkab alistamatuna. HC Everest pääses Olga-Aleksandra Seppari ja Olesja Prantsi väravatest 2:0 juhtima, kui Grete Hollo ja Keili Helekivi tabamused tõid teise kolmandiku lõpuks tabloole viiginumbrid. Viimasel perioodil viskas Seppar oma teise värava ja kindlustas liidernaiskonnale neljanda järjestikuse võidu. Võitjate poolel tõrjus väravavaht Uljana Jeggi 26 vastaste pealeviset. HK Säde väravasuul jagasid mänguaega Triinu Tuvike ja Kai-Liis Kalmus, kes tõrjusid kokku 16 üritust.

Hooaja esimese võidu sai kevadine finalist Tallinna HC Grizzlyz, alistades Tondiraba jäähallis Viljandi Hokiklubi 6:3 (2:1, 2:1, 2:1). HC Grizzlyze väravate eest hoolitsesid Svetlana Tsupsman, Mari Rull, Christin Lauk-Gurtovoi, Emilia Koger, Amalia Geller ja Loviisa Lees. Viljandi Hokiklubi poolel tegid skoori Kati Ilves, Jana Bilorus ja Karin Lapp. HC Grizzlyze väravavaht Helena Liive tõrjus 14 ja Viljandi Hokiklubi tagalat kaitsnud Laura Puude 26 vastaste pealeviset.

Tiitlikaitsja Tallinna HK Roosa Panter alistas Tondiraba jäähallis Tallinna HC Wolferinesi 7:2 (2:1, 1:0, 4:1). Võitjate poolel tegi kübaratriki Reine Kotkas (3+1), kaks väravat viskas Kirke Kulla ning ühe Svitlana Shostak (1+1) ja Anete Salumaa. Diana Kaareste andis kolm ning Karin Kool kaks tulemuslikku söötu. HC Wolferinesi väravad viskasid Darja Kolnenkova ja Marissa Reiter. Kodunaiskonna väravavaht Elizabete Vasiljeva Dilba tõrjus mängu jooksul 46 ning Roosade Pantrite puurilukk Jonna Moilanen kuus vastaste pealeviset.


PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 8 (4), HK Roosa Panter 6 (4), Tartu HK Säde, HC Grizzlyz 2 (3), Viljandi HK, HC Wolferines 0 (2).

Sel laupäeval, 12. novembril kell 17:00 kohtuvad Viljandi jäähallis Viljandi Hokiklubi ja HC Wolferines ning kell 18:30 Haabersti jäähallis HK Roosa Panter ja HK Säde.