fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HK Kurbads js Narva PSK

Coolbet Hokiliiga laupäevastes kohtumistes olid võidukad liidermeeskond Riia HK Kurbads ja Narva PSK. 

HK Kurbads alistas Haabersti jäähallis peetud liidrite lahingus Tallinna HC Panteri 4:2 (1:0, 0:1, 3:1). HK Kurbadsi väravad viskasid Robert Jekimovs (1+1), Julians Misjus, Miks Lipsbergs ja Marcis Zembergs, HC Panteri poolel tegid skoori Silver Kerna ja Patrick Kookmaa. 

Narva PSK oli kodujääl 5:2 (2:2, 3:0, 0:0) parem Kohtla-Järve SK Viru Sputnikust. Külalised läksid avakolmandikul Gennadi Filippovi ja Anton Nekrassovi väravatest kahe väravaga juhtima, kuid Nikita Kirillov (2+1), Aleksandr Saprykin, Aleksandr Rabotinski ja Max Välja kindlustasid oma tabamustega kodumeeskonnale võidu.


Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 16 (8), HC Panter 13 (8), Tartu Välk 494, Narva PSK 8 (7), HS Riga 7 (10), HC Everest 6 (6), SK Viru Sputnik 0 (7).