fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HC Panter ja HC Everest

Coolbet Hokiliiga tänastes kohtumistes teenisid võidupunkte Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve HC Everest.

Narva jäähallis pidasid väravaterohke mängu Narva PSK ja Tallinna HC Panter, millest väljus võitjana külalismeeskond tulemusega 7:4 (4:1, 2:3, 1:0). Narva PSK väravad viskasid Georgi Vassiljev (1+1), Aleksandr Titov, Jegor Nevzorov (1+2) ja Nikita Kirillov. Pantrite leeris tegid skoori Andrei Rozinko (2+1), Jaanus Sorokin, Ilja Babrushev (1+1), Patrick Kookmaa (1+1), Silver Kerna (1+1) ja Johannes Tammeorg (1+2), Kevin Parras andis kolm väravaga lõppenud söötu, Narva PSK poolel tõrjus Daniil Seppenen 63 ning teda teisel kolmandikul lühiajaliselt asendanud Stanislav Bažutov kolm vastaste pealeviset. HC Panteri väravavaht Villem-Henrik Koitmaa kontole jäi 21 tõrjet.

Kohtla-Järve HC Everest alistas koduhallis HS Riga 5:4 (1:1, 1:1, 3:2). Külalised viigistasid seisu 45 sekundit normaalaja lõppemist, Toomas Morel viskas võiduvärava üheksa sekundit enne lõpusireeni.

HC Everesti väravad viskasid Gennadi Filippov, Maksim Tšaltsev (2+1) ja Morel (1+1). Mihail Sabirov tegi eeltöö kolmele ning Deniss Antonov ja Andrei Bedniakov kahele väravale. Noorte lätlaste leeris jõudsid sihile Kristers Ansons (1+1), Timurs Solostejs, Dmitrijs Dilevka ja Antons Macijevskis (1+1). Verners Fricbergs andis kaks tulemuslikku söötu. HC Everesti võitu andis olulise panuse 49 pealeviset tõrjunud väravavaht Dmitri Rovda. HS Riga poolel sekkus Aksels Ozols 35 korral.