fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HC Panter ja HS Riga

Coolbet Hokiliiga pühapäeval peetud mängudes teenisid võidulisa Tallinna HC Panter ja HS Riga.

Coolbet Hokiliiga poolfinaali peaproovis alistas tabeli teine HC Panter Haabersti jäähallis liigas kolmandal kohal Tartu Välk 494 kindlalt 6:0 (2:0, 3:0, 1:0). Pantrite kasuks tegi kübaratriki Andrei Rozinko, kaks väravat viskas Patrick Kookmaa ja ühe Sander Stetski. Silver Kerna andis kolm resultatiivset söötu. Villem-Henrik Koitmaa tõrjus kõik 19 pealeviset ja hoidis HC Panteri värava puhtana. Välgu poolel kogunes Ervins Mustukovsi arvele 62 tõrjet.

Liiga “punane latern” Kohtla-Järve SK Viru Sputnik pidi kodujääl tunnistama HS Riga 5:3 (3:2, 1:1, 1:0) paremust. SK Viru Sputniku poolel tegid skoor Daniil Shadskii ja Daniil Škaleta (2+0). Külalistest olid täpsed Rihards Grundejs, Rauls Ladusans, Verners Fricbergs (2+0) ja Krists Retenais (1+1), Kristers Ansons andis kaks väravasöötu. Kodumeeskonna väravavaht Sergei Andrejev tõrjus 37 ning vastaste Karlis Brants 30 pealeviset.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 38 (19), HC Panter 35 (22), Tartu Välk 494 24 (23), Narva PSK 18 (20), HC Everest 16 (19), HS Riga 15 (21), SK Viru Sputnik 2 (20).

Reede, 17. veebruari õhtul kell 19:30 kohtuvad Riias HK Kurbads ja HS Riga. Laupäeval, 18. veebruaril kell 16:00 kohtuvad Kohtla-Järvel play-offi pürgivad HC Everest ja Narva PSK ning pühapäeval samal ajal kohalikud klubid SK Viru Sputnik ja HC Everest.