fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Imre Pühvel

Foto: Imre Pühvel

PAF Naiste Hokiliigas olid võidukad HK Roosa Panter ja Viljandi Hokiklubi

PAF Naiste Hokiliiga laupäevastes kohtumistes nautisid võidurõõmu tiitlikaitsja HK Roosa Panter ja Viljandi Hokiklubi.

Ttiitlikaitsja Tallinna HK Roosa Panter sai oma kodujääl Haabresti jäähallis 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) võidu Tartu HK Säde üle. Roosade Pantrite võiduvärava viskas kolmanda kolmandiku keskel naiskonna kapten Diana Kaareste, söötjaks Kirke Kulla. 

Võitjate väravasuul tegi nullimängu kõik 15 pealeviset tõrjunud Jonna Moilanen. HK Säde puurilukk Triinu Tuvike tegi kahjutuks 19 vastaste üritust.

Viljandi Hokiklubi sai hooaja esimese võidu alistades kodujääl Tallinna HC Wolferinesi 6:3 (2:0, 0:2, 4:1). Avakolmandiku võitsid mulgi neiud Jana Bilorusi ja Gerli Jaagula väravatest 2:0, teisel perioodil seadsid Kairiin Jõemets ja Darja Kolnenkova jalule viiginumbrid. Võimsa lõpuspurdiga võttis Viljandi Hokiklubi 6:3 võidu, viimasel kolmandikul tegid skoori Mari-Ly Vaher, kaks väravat visanud Margaret Neering ning samuti oma teise tabamuse kirja saanud Bilorus ja HC Wolferinesi poolel Kolnenkova. 

Kodunaiskonna väravavaht Laura Puude tõrjus mängu jooksul 14 vastaste pealeviset. HC Wolferinesi poolel tegi Elizabete Vasiljeva Dilba kahjutuks 29 ning mängu lõpus väljakule tulnud Karola Vares 5 viljandlannade üritust.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 8 (4), HK Roosa Panter 8 (5), Tartu HK Säde 4 (5), HC Grizzlyz, Viljandi HK 2 (3), HC Wolferines 0 (3).

Eeloleval nädalavahetusel koguneb Eesti naiste jäähokikoondis treeninglaagrisse Tartusse. PAF Naiste Hokiliigas jätkuvad mängud 26. novembril kui kell 12:30 kohtuvad Kohtla-Järvel HC Everest ja Tallinna HC Grizzlyz ning kell 17:00 Viljandis Viljandi Hokiklubi ja Tallinna HK Roosa Panter.