fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas tegid HC Grizzlyz ja HC Everest 1:1 viigi, HK Roosa Panter vältis šokk-kaotust

PAF Naiste Hokiliigas tegid Tallinna HC Grizzlyz ja Kohtla-Järve HC Everest medalinõudlejate mängus 1:1 viigi, tiitlikaitsja HK Roosa Panter vältis Viljandis võimsa lõpuga šokk-kaotust ning Tartu HK Säde oli kindlalt üle Tallinna HC Wolferinesist.

Tallinna HC Grizzlyz ja Kohtla-Järve HC Everest tegid Tondiraba jäähallis 1:1 (0:0, 0:1, 1:0) viigi ning seeläbi sai tiitliheitlus veelgi hoogu juurde. Aleksandra-Olga Seppar viis teisel kolmandikul juhtima, kuid viimasel perioodil seadis Marili Ärmand jalule viigi. Kodunaiskonna väravavaht Helena Liive tõrjus 20 ning vastaste Uljana Jeggi 34 pealeviset.

HC Grizzlyze treener Anton Gurtovoi: “Mäng algas nii meie kui vastase poolt võrdselt. Kaks kolmandikku mängisid mõlemad väravavahid suurepäraselt. HC Everest suutis lüüa värava ja läks mängu juhtima, kuid kolmandal kolmandikul võtsime ennast kokku, suutsime värava tagasi lüüa ja seis jäi 1:1. Mängu lõpus oli näha kuidas meie hakkasime domineerima – kaitsjad ja ründajad tegid ära suure töö ja näitasid, mida suudavad – see oli positiivne. Aitäh meie väravavahile, kes tagab kindlustunnet ja tänu kellele on mugav mängida! Tahaks tänada ka neid inimesi, kes elavad meile kaasa: teie toetus on ka meie jaoks väga oluline!”

HC Everesti treener Anatoli Dubkov: “Mäng oli mõlemalt poolt raske. Mul on oma mängijatele etteheiteid mänguplaani elluviimise kohta. Pöörasime tähelepanu vastasmängijate huvitavale paigutusele lahtivisetel. Töötame edasi.”

Tiitlikaitsja Tallinna HK Roosa Panter sai tänu võimsale lõpuspurdile võõrsil 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) võidu Viljandi Hokiklubi üle. Mulgimaa neiud läksid juba neljandal minutil Mari-Ly Vaheri tabamusest mängu juhtima ning hoidsid edu kuni viimase perioodi lõpuni. Siis viskasid Nora Vont, Diana Kaareste (1+1) ja Edith Pärnik (1+2) kolme minutiga kolm väravat ning külalised võtsid üliolulise võidu. Viljandi HK väravavaht Laura Puude tõrjus 25 ning külaliste Ingrid Suuder 21 vastaste pealeviset.

Viljandi Hokiklubi treener Ragnar Soo: “Mäng oli hea ja võitluslik, oleme kahes viimases mängu näidanud stabiilsust kahe tugevaima tiimi vastu. Mängu 45 minuti vältel peame jääma mängu sisse – nii kui hakkame muule mõtlema, laguneb mäng ning karistatakse ära. Proovime sama stabiilsust hoida ja võidelda ning need napid kaotused pöörata võitudeks.”

HK Roosa Panteri kapten Diana Kaareste: “Mängu algus oli meil väga rabe. Oli tunda, et meil oli mängudest pikk paus. Aga olen uhke oma naiskonna üle, et suutsime viimasel kolmandikul end kokku võtta, tulime kaotusseisust välja ja tõime võidu taaskord koju. See näitab naiskonna vaimset tugevust. Lisaks kiidan meie väravahti Ingridit, kes tegi imelisi tõrjeid ja sai kirja eestikatel, olles terve aja väravas, oma esimese võidu.”

Tartu HK Säde sai Tondiraba jäähallis peetud mängus kindla 9:3 (1:1, 6:1, 2:1) võidu Tallinna HC Wolferinesi üle. HC Wolferinesi kasuks viskas Kairiin Jõemets kaks ja Marissa Reiter ühe värava. HK Säde poolel viskas neli viimast väravat Merlin Griffin, enne teda tegid skoori Teele Randoja, Kirke Kalda, Franka Gelencser (1+1), Grete Hollo (1+1) ja Liisbet Sugasep. Helen Mahla andis kaks tulemuslikku söötu. HC Wolferinesi väravavaht Karola vares tõrjus 33 ning HK Säde puurilukk Kai-Liis Kalbus 14 vastaste pealeviset.

“Täna oli meil taaskord väga lühike pink, osad mängijad on traumadega ja haigustega väljas. Võitlesime hästi, kuid füüsiline vorm veab alt,” tõdes HC Wolferinesi kapten Veronika Tiganik.

“Oli hea mäng, suutsime teha söödumängu ja nautida. Mul on väga hea meel, et meil on tiimis palju resultatiivseid mängijaid ja et saime meie teisele väravavahile Kaile palju mänguaega anda,” ütles neli väravat visanud HK Säde kapten Griffin.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 14 (8), HK Roosa Panter 10 (6), HC Grizzlyz 8 (7), Tartu HK Säde 8 (8), Viljandi HK 2 (6), HC Wolferines 0 (7).

Laupäeval, 21. Jaanuaril peetakse kaks kohtumist Tondiraba jäähallis: kell 18:40 astuvad vastakuti HC Wolferines ja Viljandi HK ning kell 20:30 HC Grizzlyz ja HK Roosa Panter.