fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naiste Hokiliigas tegid HC Grizzlyz ja HC Everest 1:1 viigi, liider HK Roosa Panter I alistas HC Wolferinesi 6:0

Naiste Hokiliiga põhiturniiril peeti laupäeval Haabersti jäähallis kaks mängu, milles Tallinna HC Grizzlyz ja Kohtla-Järve HC Everest tegid 1:1 (0:0, 0:1, 1:0) viigi ning liidernaiskond Tallinna HK Roosa Panter I alistas Tallinna HC Wolferinesi 6:0 (2:0, 2:0, 2:0).

HC Grizzlyze ja HC Everesti vahelises mängus viskasid väravad Christin Lauk ja Anna Fedjajeva. HC Grizzlyz väravavaht Sofia Salamatina tõrjus 45 ning HC Everesti puurilukk Uljana Jeggi 11 vastaste pealeviset.

Täiseduga jätkava HK Roosa Panter I võidumängus tegid skoori Margit Rand, Svetlana Tsupsman, Kirke Kulla (1+2), Diana Kaareste, Kaire Leet (1+3) ja Evelyn Roosileht (1+1). Võitjate väravasuul tegi nullimängu Delen Schüle, tõrjudes kõik üheksa vastaste üritust. HC Wolferinesi väravavahi Helena Liive saagiks langes 38 litrit.

Põhiturniiri viimases mängus on laupäeval, 9. aprillil kell 18:30 Haabersti jäähallis vastakuti liidrid HK Roosa Panter I ja HC Everest.

Naiste Hokiliiga tabeliseis: HK Roosa Panter I 20 (10), HC Everest 15 (10), HC Grizzlyz 13 (11), HK Säde 12 (11), HC Wolferines 6 (11), HK Fellin Fuuriad 4 (11), HK Roosa Panter II 0 (6, mängis kaasa esimese ringi).

Poolfinaalides lähevad vastamisi HK Roosa Panter I – HK Säde ja HC Everest – HC Grizzlyz, finalistid selgitatakse ühe mänguga. HC Wolferines ja HK Fellin Fuuriad mängivad omavahel kaks mängu viiendale-kuuendale kohale.