fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Emily Pariisis naaseb eetrisse: õige pariislanna loodab uuest hooajast realistlikumat haaret ja paremat moodi

Netflixi paljuräägitud sari Emily Pariisis on saanud oma järje, kui 22. detsembril algas teine ​​hooaeg. Esimene lavastushooaeg oli edukas, kuid sarjas võtmerolli mänginud mood ja eriti Lily Collinsi kehastatud peategelase kostüümivalikud pälvisid palju kriitikat. Eriti prantslased võtsid isiklikut sarja serveeritud vaate sellest, milline on Prantsuse mood. Muuhulgas kritiseerib Vogue moetoimetaja Monica Ainley Emily tegelaskuju.

Nüüd, kui sari tegi tagasitulekut, teeb seda ka Ainley.

“Kallis Emily, ma peaksin ütlema coucou. Ma tulen jälle siia. Herilane sinu baretis. Okas su laimirohelises lihas. Just nii, Emily, see olen mina, Monica Pariisist. Näib, et sina oled ikka veel siin ja mina ka,” kirjutab ta Prantsusmaal Vogue’is.

Ainley loodab, et uus tootmishooaeg jõuab topide sekka ja Emilyl on viimase aasta jooksul olnud aega areneda.

“Uue alguse vaimus otsustasin anda sulle teise võimaluse. Me kõik saame õppida oma vigadest ja eksimustest, Emily. Tunnistan esimesena, et olen ka ise prantslanna koolitusel korra-paar pomisenud.”

Samas ei ole ta selles suhtes kuigi optimistlik.

“Siiski, ma ei teeskle, et ei sea sinu suhtes suuri lootusi, Emily. Selle põhjal, mida ma teise hooaja treilerist nägin, ei tundu sa olevat tark ja sa ei paista endiselt mõistvat seda kuulsat prantsuse irooniat. Tegelikult tundub, et ainus asi, mille oled omandanud, on veelgi inetumad jõusaaliriided kui kunagi varem. Siin on väike näpunäide: tõeline pariislane võtab kohe pärast treeningut trenniriided seljast. Olen kindel, et su sõber Cam ei ilmuks kunagi avalikes kohtades higises trikoos,” naljatab Ainley.

Emily soeng ei saa samuti palju kiita.

“Viimane tarkusesõna – loobu oma lokkidest. Ma kujutan vaid ette, kui palju aega sa neile igal hommikul kulutad. Sinu soeng on ideaalne metafoor selle kohta, miks sa ei pruugi kunagi saavutada tõelist Pariisi olemust. Liiga prooviv stiil ei lähe Pariisis läbi. Nii et säästa energiat olulisemate asjade jaoks. Lõdvestu. Tõuse veidi hiljem voodist ja lase oma juustel olla. Söö sarvesaia või kaks. Kuula Gainsbourgi, lamades sarvesaia puru keskel alasti põrandal. Kanna vana valget T-särki ilma rinnahoidjata ja tutvu kunstiga. Selles Pariisis seisnebki.”

Siiski on sarjas üks tegelane, kes saab Ainley heakskiidu – Emily boss, Sylvie. Teda kehastab prantsuse näitlejanna Philippine Leroy-Beaulieu.

“Nagu ma oma viimases kirjas mainisin, on ta ainuke realistlik tegelane kogu esimese hooaja jooksul ja tunnistan, et olen ise tema suhtes nõrk. Ausalt öeldes vaataksin ma pigem Philippine Cincinnatis kui Emilyt Pariisis.”

Allikas: Vogue