fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Laisa naise meigieemaldus toimub kahe tootega

Pika päeva lõpus koju jõudes oleks ainuke soov otse voodisse pugeda. Muidugi sa tead, et meigiga voodisse minek on nahahoolduse suurim patt, kuid idee kümneastmelisest Korea nahahooldusrutiinist paneb sind halvasti tundma. Õnneks on kahe äärmuse vahel ka kompromisse. Elustiili saidi Pooshi ilutoimetajad Michelle ja Nia jagasid oma laisa naise meigieemaldusrutiine.

Meigieemaldus on kiireim ja tõhusaim heade toodetega. Topeltpuhastuse kasulikkusest räägitakse palju ja ka laisk naine peaks hoolitsema selle eest, et ka viimane meigijääk näolt saaks puhtaks. Loomulikult sõltub see, milline puhastaja sulle sobib, sinu nahatüübist, kuid Michelle ja Nia kasutavad näo puhastamiseks kumbki kahte toodet.

Nia lemmik on õlipõhine puhastaja. Samuti on see suurepärane valik tundlikule nahale, kuna see ei kuivata nahka nagu seep.

“Puhastasin seekord oma nägu kaks korda, et kõik välja saada,” ütleb ta.

Pärast seda, kui esimene toode on eemaldanud suurema osa jumestuskreemist ja ripsmetest, lõpetab ta puhastuse naha pH-d tasakaalustava tootega.

“See eemaldab meigijäägid, kuid ei eemalda nahka looduslikest õlidest,” juhib ta tähelepanu.

Nahahooldusekspertide sõnul on oluline pärast puhastamist tasakaalustada naha pH-d, kuna puhastusvahendid ja kraanivesi kipuvad olema aluselised. Naha enda loomulik pH on seevastu kergelt happeline. Naha pH tasakaalu muutmine võib põhjustada uusi nahaprobleeme. Lisaks ei pruugi mõnede hooldustoodete toimeained optimaalselt toimida, kui naha pH on vale. Seetõttu on alati hea mõte lõpetada puhastus näiteks pH-d tasakaalustava toonikuga.

Michelle kasutab näo puhastamiseks terapeutilist mitsellaarpuhastusvett.

“Näo- ja silmameigi eemaldamiseks kasutan mitsellaarvett ja korduvkasutatavaid puhastuslappe. Lisaks kasutan puhastusõli, mis lahustab ülejäänud silmameigijäägid,” selgitab Michelle kohapeal.

Seejärel loputab ta nägu veega ja vajadusel kasutab uuesti puhastusvahendit. Peale puhastamist määrib ta näole niisutava seerumi ja õhtune rutiin on tehtud.

Allikas: Poosh