fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

90ndate klassikad, mis ei lähe kunagi moest välja

Mood tiirutab ringi ja viimaste aastakümnete trendid tulevad ikka ja jälle moodi tagasi. 90ndate stiil jagab arvamusi kahte lehte, kuid paljud selle kümnendi moenähtused on aja jooksul üllatavalt hästi vastu pidanud. Tegelikult kinnitab Stylist, et mõned 90ndate suundumused on moemaailmas kõige kauem kestnud.

Kümnend oli täis erinevaid moehulluseid, alates grunge stiilist kuni supermodellide poolt armastatud slip kleitideni. Ükskõik, milline on teie isiklik stiil, on 90ndate moes midagi igale maitsele. Seetõttu pole ime, et see mood on taas väga populaarne. Stylist loetles viis 90ndate moemaailma nähtust, mis ei vanane kunagi.

Kardigan

90ndate moe absoluutne nurgakivi on muidugi kardigan. Grunge fännid, nagu Kurt Cobain, kandsid ülisuurt kardigani, samas kui tüdrukud kopeerisid armastatud iidolit, Clueless filmi Cher-i. Z-põlvkonna trendiloojad, nagu Bella Hadid ja Kendal Jenner, on samuti viimasesse, mugavasse versiooni armunud. 2021. aasta moeikoonid kannavad kardigani sellisena, nagu see on, ilma alussärgita.

Jakk

Aastatuhande vahetusel oli supermodell Kate Mossil peaaegu võimatu leida pilti, kus naisel poleks seljas olnud hästi istuvat väikest jopet. Ja kes võiks unustada Gwyneth Paltrow nahast kombinesooni?

Jakid võivad aastate jooksul kuju muuta, kuid nad ei lähe kunagi moest välja. Kui Moss soosis hästi istuvaid, vöökohta tõstvaid jakke, on uue põlvkonna eeskujud armunud ülisuurtesse bleiseritesse. Ükskõik, millise sobivuse valite, on jakk iga garderoobi multifunktsionaalne kangelane, mis sobib ideaalselt nii kontorisse kui ka tüdrukuteõhtutele.

Samet

Samet toob luksusetunde igasse riietusse. Võib -olla sellepärast oli see 90ndatel supermodellide ja A-klassi kuulsuste lemmikmaterjal. Tumedad värvid nagu must, burgundia ja tumesinine tõid rõivastesse veelgi rohkem draamat.

2021. aastal ei tähenda samet ainult gooti romantikat, kuna samet on praegu eelistatud isegi kontorites. Segatoonides sametülikonnad on sügisel garanteeritud välimus.

Vest

Alicia Silverstone’i Clueless tegelane tõestas, et vest ei kuulu ainult üle keskealiste meeste garderoobi hulka. Tegelikult tegi 90ndate film vesti moeteadlike koolitüdrukute lemmikuks.

Preppy stiil jääb alati moodi ja nii ka vest. Valge kraega särk, ülikondpüksid ja vest on aastast aastasse garanteeritud kontorivorm.

Fliis

Fliis on taas suure populaarsuse saavutanud nn dadcore stiiliga. Kuulsused alustades Bella Hadidist kuni Hayley Bieberini ühendavad nüüd koledad isa tossud ja isapükste stiilis teksad fliisist jopega, mis meeldis teie isale tõenäoliselt ka 80ndatel ja 90ndatel.

Nagu teie isa omal ajal, on ka Hayley ja Bella leidnud, et fliis on ülimugav ja praktiline materjal. Fliisjakk sobib linnatänaval jalutamiseks sama hästi kui matkamiseks.

Allikas: Stylist