fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Poliitiline rinnahoidja: kas olete poolt või vastu?

Rinnahoidjat võib nimetada lausa poliitiliseks rõivaesemeks, mis jaotab tugevalt arvamusi ühte või teise suunda. 60–70ndatel naiste õiguste eest võidelnud feministid põletasid oma protestides rinnahoidjaid. Pandeemia ajal tundsid paljud naised rõõmu kaugtööst, loobudes rinnahoidjate igapäevasest kasutamisest. Nüüd, kui inimesed taas kontorisse naasevad, äkki on aeg mõelda, kas rinnahoidja läheb uuesti kasutusele?

Kleidi ajalugu ütleb ühiskonna kohta palju ja ka rinnahoidjate areng on olnud selgelt seotud naiste rolliga. Aluspesu on sajandeid osalenud naise ideaalkeha kindlaksmääramisel. Vana -Kreekast tänapäevani on see, kuidas naised on otsustanud rindu toetada või mitte, olnud lausa poliitiline küsimus. Viimase paarikümne aasta jooksul on paljud naised valjuhäälselt rinnahoidjatest loobunud, samas kui teiste jaoks on need olulised naiselikkuse sümbolid. Paljude naiste jaoks on rinnahoidja ilmselt igapäevane asi nagu meik; nad mõlemad on osa igapäevasest rutiinist ning kumbagi ei seata kahtluse alla. Mõne jaoks ei tuleks sporditegevus nagu jooksmine ilma spordirinnahoidjata kõne allagi. Kuigi rinnahoidja kandmine või mitte kandmine võib tunduda poliitiline küsimus, pole see nii lihtne.

Varem kandsid rikkad naised korsette, mis kitsendasid vöökohta ja lükkasid rinnad ülespoole. Korsett oli kandja jaoks ebamugav, kuid tõi naiselikud kurvid välja vastavalt vajadusele. Õnneks on rinnahoidjad sellest ajast alates tohutult arenenud ja arenevad edasi. Naistele on saadaval lugematul hulgal erinevate lõigete, värvide ja materjalidega rinnahoidjad. Üks soosib ülestõstetavaid rinnahoidjaid, teine ​​aga tugikaareta kolmnurkse lõikega. Õmblusteta t-särkide rinnahoidjad on särgi all märkamatud ja kõrge toega spordirinnahoidjad muudavad treenimise valutuks. Tasub meeles pidada, et naiste rinnahoidjate suurused on aastatega suurenenud. Plastilised operatsioonid ja elanikkonna üldine kaalutõus on muutnud DD korvi tavapäraseks nähtuseks. Kuigi rinnahoidjavaba elu võib sobida väikestele rindadele, tasub mõista, et see ei ole suuremate rindadega naiste jaoks realistlik valik. Rasked rinnad võivad põhjustada liigutamisel valu ja halvimal juhul halvendada naise elukvaliteeti. Siis on oluline hea tugi.

Vogue arutleb, kas sellised ettevõtted nagu Who Shirt Company võiksid pakkuda kuldset keskteed neile, keda vestluse polarisatsioon häirib. Pärast rinnavähist paranemist mõistis Who Shirt Company asutaja Libby Haan, et ei saa enam kasutada pitsist esisega irinnahoidjaid, mida ta kunagi armastas. Nii hakkas ta koos oma ettevõttega välja töötama sisseehitatud tugipaneeliga rinnahoidjaid. Võib -olla võiksid need olla vahevormiks neile, kes on pandeemia ajal traditsioonilistest rinnahoidjatest distantsi võtnud.

Allikas: VogueUK