fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Snoop Dogg andis välja uue albumi The Algorithm, millel on meeletu hulk tippartiste

Snoop Dogg andis möödunud nädalal välja kauaoodatud albumi The Algorithm, millel on päris muljetavaldav komplekt tänapäeva kõige lugupeetumatest räpparitest, muusikutest ja artistidest. Rohkem kui tunnipikkuses albumikoosseisus on kokku 25 lugu ning artistid Benny The Butcher, Jadakiss ja Busta Rhymes, kes sõlmisid hiljuti Def Jami plaadilepingud.

Projektis on osalenud mitmed märkimisväärsed muusikud ja räpparist sõbrad, sealhulgas Method Man, Benny the Butcher, Blxst, Usher, Dave East, Ty Dolla Sign, Ice Cube, Jadakiss, Wiz Khalifa, Mary J. Blige, Larry June ja paljud teised. Sügisel on albumilt ilmunud lood “Big Subwoofer”, “Like My Weed” ja “Murder Music”. Lisaks The Algorithmi ilmumisele ilmus Go To Wari ametlik muusikavideo, mida saate vaadata allpool:

“Sellel plaadil on nii palju annet, nii palju muusikastiile, et see rikub algoritmi,” ütles Snoop oma avalduses. “Praegu ütleb algoritm meile, et peate räppima nii, sa pead niimoodi kõlama, kuid nad ei ütle teile, mis tunne see peaks olema. Minu algoritm annab teile tunde, mitte heli.”

Hip-hopi ajaloo üks olulisemaid plaadifirmasid Def Jam Records teatas juunis, et Snoop Doggist saab plaadifirma loominguline konsultant ning uus album on Snoopi esimene üllitis plaadifirmale pärast selle ametisse nimetamist. Album sisaldab Def Jami artiste aastate jooksul ja see on väljaande kohaselt kajastamas plaadifirma minevikku, olevikku ja tulevikku. Aastate jooksul on Def Jami kuulsate artistide hulka kuulunud Beastie Boys, Public Enemy, Rihanna ja isegi Slayer.