fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas olid võidukad Kohtla-Järve HC Everest ja Tartu HK Säde

PAF Naiste Hokiliigas tänastes mängudes maitsesid võidurõõmu kodujääl mänginud Kohtla-Järve HC Everest ja Tartu Hokiklubi Säde.

HC Everest alistas Kohtla-Järve jäähallis Viljandi Hokiklubi tulemusega 6:2 (3:1, 1:1, 2:0) ning teenis hooaja teise võidu. Võitjate kasuks viskas Estrit Aasma neli väravat ning Karina Demina ja Maria Disko (1+1) kumbki ühe. Anna Fedjajeva andis kaks tulemuslikku söötu. Viljandi Hokiklubi mõlemad väravad viskas Margaret Neering. HC Everesti väravavaht Uljana Jeggi tõrjus mängu jooksul 22 ning Krista Kasemaa Viljandi HK poolel 29 vastaste pealeviset.

Tartu Hokiklubi Säde alustas PAF Naiste Hokiliiga hooaega Astri Arenal 7:1 (1:0, 5:0, 1:1) võiduga kevadise finalisti Tallinna HC Grizzlyze üle. Tartlannade kasuks viskas neli väravat kodulinna naasnud Venemaa koondislane Kristi Šaškina, lisaks sai ta kirja ühe resultatiivse söödu. HK Säde poolel tegid skoori veel Keili Helekivi, Tea Lang ja Helen Mahla (1+1), Merlin Griffin andis kaks väravaga lõppenud söötu. Külaliste auvärava viskas Svetlana Tsupsman. HK Säde väravavahid Triinu Tuvike ja Kai-Liis Kalmus tõrjusid mängu jooksul kokku 16 ning HC Grizzlyze üleväljakolleeg Helena Liive 25 vastaste pealeviset.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 4 (2), HK Säde 2 (1), HK Roosa Panter 2 (2), Viljandi HK 0 (1), HC Grizzlyz 0 (2), HC Wolferines 0 (0).