fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naiste Hokiliigas olid võidukad HK Roosa Panter I ja HC Everest

Naiste Hokiliigas olid laupäeval võidukad Tallinna HK Roosa Panter I ja Kohtla-Järve HC Everest.

Täiseduga jätkav liidernaiskond HK Roosa Panter I teenis hooaja kaheksanda võidu, alistades Tallinna HC Grizzlyze 2:0 (1:0, 1:0, 0:0). Roosade Pantrite väravad viskasid Kaire Leet ja Margit Rand, söödupunkti said kirja Kadri Reitalu ja Jana Tamberg. Võitjate väravavaht Delen Schüle sai kirja nullimängu, tõrjudes mängu jooksul 6 vastaste pealeviset. HC Grizzlyze väravat kaitsnud Sofia Salamatina tegi 51 tõrjet.

Kohtla-Järve HC Everest alistas Tallinna HC Wolferinesi suurelt 11:0 (0:0, 6:0, 5:0). Võitjate väravate eest kandsid hoolt viis mängijat: Estrit Aasma (3+1), Anna Fedjajeva (2+3), Aleksandra-Olga Seppar (3+2), Maria Disko (2+2) ja Anna Dubkova (1+2). HC Everesti väravavaht Uljana Jeggi tõrjus 13 ning HC Wolferinesi kolleg Helena Liive 63 vastaste pealeviset.

Naiste Hokiliiga tabeliseis:  HK Roosa Panter I 16 (8), HC Everest 12 (8), HK Säde 10 (9), HC Grizzlyz 10 (8), HK Fellin Fuuriad 4 (9), HC Wolferines 2 (6), HK Roosa Panter II 0 (6).