fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve HC Everest

Coolbet Hokiliiga olid laupäeval peetud mängudes võidukad Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve HC Everest.

Tallinna HC Panter ja Narva PSK pakkusid Haabersti jäähallis arvukale publikule tõelise põnevusetenduse, millest väljusid Pantrid 7:6 (2:2, 3:2, 2:2) võiduga. HC Panter läks kiirelt 2:0 juhtima, kuid jäi teise kolmandiku keskpaigas 2:4 kaotusseisu. Kolmandal kolmandikul juhtisid väljakuperemehed 6:4, ent lasid vastastel kahe vähemusest visatud väravaga taas seisu viigistada. Pantrite võiduvärava viskas Oleksii Lubinin kümme ja pool minutit enne normaalaja lõppu.

HC Panteri poolel tegid skoori Andrei Rozinko (1+2), Jaanus Sorokin, Sander Stetski, Paul Sillandi, Paul Vahi (1+2), Andrei Anufyirenka (1+2) ja Oleksii Lubnin. Narva PSK poolel olid täpsed Andrei Aleksandrov, Maksim Burkov (2+1), Aleksandr Saprykin (1+1) ja Nikita Kirillov (2+0). Kirill Iljin andis kaks resultatiivset söötu.

Kohtla-Järve hokiderbis alistas HC Everest SK Viru Sputniku 9:5 (2:1, 3:1, 4:3). HC Everesti väravad viskasid Ivan Emelianov (1+3), Grigori Romanov (3+2), Maksim Tsaltsev (1+1), Deniss Antonov, Igor Krivorukov (1+2), Deniss Bondarenko (1+1) ja Vladimir Baškirov (1+1). SK Viru Sputniku poolel olid täpsed Maksim Urlihh (1+3), Gennadi Filippov, Igor Smirnov (1+1), Aleksandr Tihhomirov ja Andrei Rae (1+1). HC Everesti väravavaht Dmitri Rovda tõrjus 29 ning Viru Sputniku puurilukk Sergei Andreev 50 vastaste pealeviset.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HS Riga 4 (2), HC Panter 2 (1), HC Everest 2 (2), Narva PSK 0 (1), Viru Sputnik 0 (2), Tartu Välk 494 0 (0), HK Kurbads 0 (0).