fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid taas võidukad Narva PSK ja HK Kurbads

Coolbet Hokiliigas peeti pühapäeval kaks kohtumist, milles olid taas võidukad Narva PSK ja samuti ainuliidriks tõusnud Riia HK Kurbads.

HK Kurbads alistas koduhallis Kohtla-Järve HC Everesti 7:1 (1:0, 2:0, 4:1). Võitjate poolel hiilgas kübaratrikiga Miks Lipsbergs, ühe värava visakasid Juris Berzinš, Toms Hartmanis, Roberts Jekimovs ja Martinš Špaks. Marcis Zembergs ja Martins Vitolinš said kirja kaks resultatiivset söötu. HC Everesti auvärava viskas viimasel mänguminutil Andrei Parshin. Väljakuperemeeste väravavaht Arginto Milbergs tõrjus mängu jooksul 20 ning HC Everesti kollkipper Dmitri Rovda 43 vastaste pealeviset.

Narva PSK alistas kodujääl HS Riga 5:4 (2:2, 1:1, 2:1). Narva PSK kasuks viskas kaks väravat Max Välja ning ühe Kirill Iljin (1+1), Nikita Kirillov (1+2) ja Andrei Aleksandrov. HS Riga poolel olid täpsed Marcis Smirnovs (2+0), Krists Retenais (1+1) ja Aleksei Zaprivoda (1+1). Piirilinna meeskonna võitu andis olulise panuse 39 vastaste pealeviset tõrjunud väravavaht Daniil Seppenen. HS Riga poolel tegi Oskars Gusev 27 tõrjet.


Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 8 (4), HC Panter 6 (3), Narva PSK 6 (4), HS Riga 6 (6), Tartu Välk 494 3 (4), HC Everest 2 (5), SK Viru Sputnik 0 (4).