fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naase 2022. aastal turvaliselt kohtingute juurde

Viimased kaks aastat on vallaliste jaoks olnud kummaline aeg. Pärast seda, kui valitsus sulges avalikud ruumid, hoiatades sotsiaalse distantsi ja kodus püsimise olulisuse eest, on paljud vallalised jäänud nelja seina vahele üksi lõksu.

Uue aasta alguses on kindlasti kõigil põletav soov välja tulla ja inimestega kohtuda. Pandeemia pole aga kuskile kadunud ja pärast pikka vaikset elu võib kohtingute juurde naasmine tunduda hirmutav nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Suhtetreener ja raamatu “The Dang Factor” autor Michelle Afont räägib Pooshile, kuidas sel aastal kohtingule suunduda.

Ära jäta armastust saatuse hooleks

Ära lase end uinutada mõtteviisist “armastust leitakse siis, kui on aeg”. Eriti pandeemia ajal, kui inimesed teevad kaugtööd ning hoiavad baaridest ja hobidest eemale, pole see õige. Nii et mine oma eesmärkide poole, olenemata sellest, kas otsid kergemat suhet või abielu. Näiteks on online-kohtingud suurepärane viis potentsiaalsete partnerite tõhusaks leidmiseks, hoides samal ajal turvaliselt sotsiaalset distantsi.

Õige suhtumine

Õige suhtumine on kõik. Nii et tegutse positiivselt meelestatuna ja käsitle igat kohtingut kui lõbusat kogemust. Ära võta asju liiga tõsiselt ja ära olge pettunud, kui esimene kandidaat, kellega kohtud, pole sinu hingesugulane. Enamik meist peab suudlema enne mõnda konna, see on mängu vaim. Ära sea suhte leidmiseks kindlat ajalimiiti.

Näita, mis sul pakkuda on

Kohtingud võtavad sinult aega ja vaeva. Säästad ennast kõige mõttetumatest kohtingutest, kui ütled algusest peale selgelt välja, mida otsid ja mida pakud. Kui otsid tõsist suhet, ole aus selle suhtes, kas näed kellegagi ühist tulevikku. Kas teie väärtused, unistused ja huvid on piisavalt sarnased, et koos eksisteerida?

Ära klammerdu kõigi külge

Nagu öeldud, on suure tõenäosusega mõni konn kohatud. Sa ei pea avama oma südant igale kohtamispartnerile. Tunne end mugavalt, hoia oma valikud avatuna ja naudi. Siiski pole see üleskutse kõigiga seksida.

“Hoiatus: seks tähendab tavaliselt emotsionaalset sidet. Kui emotsionaalne side on moodustunud, ei lähtu sa oma kohtinguotsuste tegemisel mõistusest,” märgib Afont.

Armasta ennast ja unusta pinged

Pea meeles, et kõige tähtsam on armastada ennast ja olla iseendaga. Kohting ei ole hea plaaster sinu enda siseprobleemide jaoks. Tutvumine peaks olema lõbus ja lihtne.

“Positiivset energiat kiirgav kosutav meeleseisund tõmbab inimesi magnetina ligi,” meenutab Afont.

Allikas: Poosh