fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Piduliku hooaja parim stiil on loodud nahahoolduse ja meigi täiusliku kombinatsiooniga

Aasta imeliseim pühadehooaeg on taas käes. Kuigi jõule ja aastavahetust tähistatakse sel aastal tavapärasest väiksemas mahus, ei tähenda see, et sa ei võiks ikkagi investeerida oma peo stiili. Iluprofessionaalid Georgia Louise ja Gucci Westman teavad, et täiuslik välimus luuakse hea nahahoolduse ja kerge meigiga. Paks meigikiht pole enam moes, vaid uueks eesmärgiks on uhke, särav nahk ja mõõdukas meik. Värskes Vogue’is annab duo nõu, kuidas luua täiuslik peo stiil.

Alusta ettevalmistust varakult

Tund enne ei tasu peoks valmistuma hakata.

“Suurürituste puhul tuleb teha eeltööd. Kui tahad, et nahk näeks välja veatu, võiks selle koorimisega alustada vähemalt nädal varem, et nahk ei tunduks kuiva ja ketendavana,” soovitab kuulsuste armastatud kosmeetik Louise.

Ta kutsub oma kliente üles vältima tugevalt abrasiivseid koorivaid aineid ja eelistama kasutada õrna ensüümiga koorijat. Üritusele eelnevatel päevadel on soovitav nahka turgutada niisutavate ning antioksüdante ja põletikuvastaseid koostisaineid sisaldavate toodetega.

Proovi näomassaaži

Näomassaaž on Louise’i sõnul kõige tõhusam ja soodsaim alternatiiv professionaalide poolt teostatavatele mikrovooluhooldustele. Ükskõik, kas kasutad sõrmi või spetsiaalset tööriista, aitab igapäevane massaaž eemaldada jääkaineid, stimuleerib kollageeni tootmist ning teritab põsesarnasid ja lõuajoont

“Olenemata sinu vanusest, kuluta näo masseerimiseks vähemalt viis minutit päevas, isegi kui kasutad ainult puhastusvahendit või öökreemi. See on naha pikaealisuse võti,” lubab Louise.

Kui tegemist on meigiga, rõhuta, ära kata

Kui su nahk on korras, ei pea palju meiki kasutama. Meiki tuleks kasutada kaalutletult, et rõhutada soovitud kohti.

“Eesmärk on minimaalse pingutusega hea välja näha ja end enesekindlalt tunda,” meenutab meigikunstnik Westman.

Muidugi võib jumestusse ikkagi investeerida. Westman loob oma klientide näole peene ja loomuliku ilme kahe erineva jumestuse abil.

“Peaksid tahtma, et inimesed imetleksid sinu välimust, ilma et lõpptulemus näeks välja, nagu pingutaksid liiga palju,” lisab ta.

Kasuta põsepuna

Üks toode, mille juurde Westman kindlaks jääb, on põsepuna, mis annab näole sooja sära. Soovitavalt ajab ta puna sõrmedega laiali ja lisab seda veidi ka silmalaugudel.

“Arvan, et pealekandmist on lihtsam sõrmedega teha, nii et patsutan sinna, kuhu tahan, ja viimistlen pintsliga,” annab ta nõu.

Samuti rõhutab ta näo sära highlighteriga, mis on strateegiliselt lisatud näo kõrgeimatele punktidele. Westman lisab seda põsesarnadele, ninale, kulmude kohale.

“Eesmärgiks on lõpptulemus, kus nahk tundub peaaegu vedel,” selgitab ta.

Investeeri kulmudesse

“Paksud, hoolitsetud kulmud muudavad sinu näo alati nooruslikuks ja värskeks,” ütleb Westman.

Talle ei meeldi aga Instagrami tugevalt värvitud kulmud. Selle asemel täidab ta kitsa pliiatsiga mõned kohad ja pikendab õrnalt kulmude nurka.

“See on kulmude kõige raskem etapp, sest nurk peab saama õigesse vormi. Seetõttu kulutan sellele veidi rohkem aega ja vaatan lõpptulemust peeglist mitme erineva nurga alt,” selgitab Westman.

Kulmude sättimine lõppeb karvade õigesse asendisse harjamisega.

Eelista pehmet huulemeiki

Traditsioonilise huulepulga asemel annab Westman huultele pigmendi põsepunaga. Alustuseks töötleb ta huuled neutraalse pliiatsiga. Seejärel tilgutab ta vedelat põsepuna oma huulte keskele ja surub huuled kergelt kokku. Nii näeb lõpptulemus välja pingevaba, kuid siiski sätitud. Westmani enda lemmikvärv pidulikul hooajal on fuksia.

“See muudab näo heledamaks ja loob naha vastas kena kontrasti,” ütleb ta.

Allikas: Vogue