fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Eesti Naiste Hokiliiga 2021/2022 hooaeg on alanud!

Möödunud nädalavahetusel sai alguse naiste meistriliiga, kus 2021/2022 hooajal võistleb kõige kirkamate medalite nimel lausa 7 naiskonda!

Laupäeval, 9. oktoobril peeti Tartus hooaja avamatš Hokiklubi Säde ning HC Grizzlyze vahel. HC Grizzlyz avas skoori juba teisel mänguminutil. Kuigi HK Säde tegi oluliselt rohkem pealeviskeid, ei õnnestunud neil väravat realiseerida ning kohtumine lõppes HC Grizzlyze 1:0 võiduga.

Paar tundi hiljem, võõrustas liiga uustulnuk HC Wolferines Tondirabas valitsevat meistrit HK Roosa Panter I. Mäng lõppes meistri võiduga 10:0 uustulnukate üle. Kohtumise kandis üle OHO TV ning antud kohtumist saab ka järgi vaadata siin!

Järgmine mäng leiab aset juba sel nädalavahetusel, 17. oktoobril, mil Tartus, Astri Arenal, lähevad vastamisi HK Säde ning HK Roosa Panter I.