fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Eesti saksa lambakoerte KK MV 2022

Esimest korda on otseülekande vahendusel võimalik jälgida, kuidas Eestimaa kuulekaimad koerad võistlevad meistritiitli eest. Tagadi Koerte Treeningkeskuses toimuvad 23. aprillil 2022. Saksa Lambakoerte Eesti Meistrivõistlused Kuulekuskoolituses.


Kuulekuskoolitus on koeraspordi ala, kus iga koer peab koos koerajuhiga sooritama teatud harjutuste skeemi – näitama kõrvalkõndi ja asendeid, hüppama üle tõkke, tooma hantli omanikule jne. Võistlustel kontrollitakse koolituse tulemusi ehk koera ja koerajuhi vahelist koostööd ning koerale õpetatud käitumise taset. Koera sooritus peab olema kiire ja osav, aga pakkuma ka tegutsemislusti.


Kuna võistlus on lisaks saksa lambakoertele avatud ka teistele tõugudele, siis võib lisaks tublidele saksa lambakoertele kohata ka teiste tõugude esindajaid. Võistlejad näitavad oma oskusi kolmes võistlusklassis – KK1, KK2 ja KK3. Neist viimases (kuulekuskoolituse 3. astmes) võistlevad saksa lambakoerad meistri tiitlile.

Otseülekanne on tasuta!