fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Varjupaik hoiatab: Kui võtad looma, uuri tausta. NB! Pildid võivad olla häiriva sisuga.

Varjupaika jõuab loomi erinevate situatsioonide tõttu. On neid, keda leitakse tänavalt, kes tulevad otse kodust, aga on ka neid, kes on võõrandatud Veterinaar- ja Toiduameti poolt kodudest, kus looma heaolu ei ole kaitstud.  
NB! Postituses sisalduvad pildid võivad olla häiriva sisuga.

Viimasel juhul ei tule otsus lihtsalt, öeldakse ju ikka, et kodus on kõige parem ja seal on looma turvapaik ja kindlus. Samas on kodusid, millega võrreldes varjupaik on pääsemine ja kus ei oodata mitte ainult uut kodu, vaid parandatakse „päris“ kodus tekkinud nii vaimseid, kui füüsilisi haavu. Ka need äravõtmised jagunevad omakorda – on inimesi, kellel aitamine on üle käte läinud, kel ei jagu enam võimalusi loomade eest hoolitsemiseks, kuid kes ei oska või tihka abi küsida. Nemad annavad enamasti loomad vabatahtlikult ära, paludes ainult, et nad terveks ravitaks ja nende eest hoolitsetaks. On pahatahtlikke inimesi, kes ei tohiks looma omada. Ja siis on inimesed, kelle jaoks on loom rahaallikas, keegi keda ära kasutada selleks, et tulu teenida.

Loe kogu artikkel siit lingist!