fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Varjupaik reklaamib koduotsivaid koeri pitsakarpidel

Kolm Eesti restorani lõid käed Varjupaikade MTÜ-ga, et aidata varjupaigakoertele kiiremini kodud leida. Eile tähistati ülemaailmset koertepäeva – et pöörata tähelepanu kodutute koerte probleemile, otsustasid kolm restorani eile kõikidele tellitud pitsade karpidele kleepida varjupaigakoerte kuulutused. Projektis löövad kaasa Kaja Pizza Köök Tallinnas, Amrita Cafe Viljandis ning Steffani Pizzarestoran Pärnus.

“Välismaal on varasemalt seda tehtud ja sellised ettevõtmised on olnud väga edukad. Mõtlesime, et miks mitte proovida ka Eestis kodutuid koeri pitsakarpidel reklaamida. Ühtlasi tähistame sellega ka ülemaailmset koertepäeva. Meil on ääretult hea meel, et restoranid, kellega ühendust võtsime, olid kohe valmis projektist osa võtma. Usume, et armas pilt ja lühitutvustus varjupaigakoerast pitsakarbil teeb inimeste päeva rõõmsamaks ja loodame väga, et nii mõnigi koer leiab tänu sellele projektile endale uue armastava kodu.” selgitas Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa.   

Kaja Pizza Köögi sõnul on restoran alati olnud seisukohal, et kõike tuleb teha ausalt ja südamega. “Oleme otsustanud toetada kampaaniat, mille keskmes on inimesed, kes teevad oma tööd hingega ja kelle eesmärk on jõuda oma sõnumiga kaugele. Oleme õnnelikud, kui meie abikäsi aitab kõigil neil toredatel loomadel jõuda oma õigesse pessa ja saada oma päris soe kodu pikkadeks päevadeks,” sõnas Kaja Pizza asutaja Andrei Lesment.

Koduotsiva koera kuulutuse leiadsid pitsakarbilt, kui tellid pitsa eile Kaja Pizza Köögist, Amrita Cafest või Steffani Pizzarestoranist. Et kasvatada koerte võimalusi uued kodud leida, kutsub Varjupaikade MTÜ üles jagama sotsiaalmeedias pilti pitsakarbil olevast kuulutusest kasutades teemaviidet #otsinkodu. 

Vaata kõiki Varjupaikade MTÜ hoole all olevaid loomi siit: https://varjupaik.ee/loomad/loomad-varjupaigas