fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Tartu Välk 494 ja Narva PSK jagavad vabariigi aastapäeva eelõhtul play-offi kohti

Coolbet Hokiliigas kohtuvad neljapäeval, 23. veebruaril kell 19:35 Tartus, Astri Arenal tabeli kolmas Tartu Välk 494 ja hetkel neljandat positsiooni hoidev Narva PSK.

Tiitlikaitsja Tartu Välk 494 on koha poolfinaalis juba kindlustanud ning tagaks põhiturniiri viimase mänguga kolmanda positsiooni. Narva PSK meeskond jahib samuti üliolulisi punkte kuna nende jaoks tähendaks võit sisuliselt play-offi kohta.

Laupäeval, 25. veebruaril kell 16:00 kohtuvad Kohtla-Järvel SK Viru Sputnik ja liidermeeskond HK Kurbads. Pühapäeval, 26. veebruaril kell 16:00 kohtub HK Kurbads Kohtla-Järvel HC Everestiga ning kell 16:10 algab Haabersti hallis vastasseis Tallinna HC Panteri ja SK Viru Sputniku vahel. 

Coolbet Hokiliiga sõelmängudele pääsevad põhiturniiri neli parimat võistkonda. Nii poolfinaal- kui finaalseerias mängitakse kolme võiduni, pronksimäng toimub põhiturniiril kõrgema koha saavutanud meeskonna koduhallis. Poolfinaalid algavad 11. märtsil.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 38 (20), HC Panter 35 (22), Tartu Välk 494 24 (23), Narva PSK 20 (21), HS Riga 17 (22), HC Everest 16 (21), SK Viru Sputnik 4 (21).