fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Henry Seemel

Foto: Henry Seemel

HC Everest või HK Roosa Panter? Kullas on küsimus!

PAF Naiste Hokiliigas seisab laupäeval ees kullamäng Kohtla-Järve HC Everesti ja Tallinna HK Roosa Panteri vahel. Kaevanduslinna jäähallis pannakse litter mängu kell 13:30. Eesti meistritiitlit otsustav kohtumine, mis on otsepildis nähtav OHO TV portaalis (www.oho.ee/hoki), kuulub ühtlasi IIHF Global Girls´ Game 2023 mängude sarja.

HC Everest krooniti Eesti meistriks 2018. ja 2019. ning HK Roosa Panter kahel viimasel aastal. 2020. aasta kevadel jäi meistritiitel pandeemia tõttu välja selgitamata. HC Everest kindlustaks nii võidu kui viigiga oma kolmanda kuldmedali, HK Roosa Panter tagaks võidu korral sisuliselt kolmandat aastat järjest Eesti meistritiitli, samuti jätaks see Tallinna HC Grizzlyzele võimaluse hõbemedal endale napsata ja HC Everest koguni kolmandaks kukutada. 

“Mõtlesime välja kõige huvitavama stsenaariumi nii publiku kui ka iseenda jaoks ning homme võime kindlasti oodata huvitavat mängu. Homme saab kogeda kõike, nii rõõmu kui pettumust. Las tulla huvitav, sportlik ja vigastuste vaba kohtumine,” sõnas HC Everesti ründaja Anna Dubkova.

“Everest on alati olnud meie suurim konkurent, mis tähendab, et mäng tuleb raske. Ettevalmistus mänguks on tehtud, mängueelne ärevus sees – võistkond on valmis kullale mängima. Siiralt loodan, et mäng tuleb heatahtlik, säilib positiivsus ja võidab parim,” ütles HK Roosa Panteri kapten Diana Kaareste.

Teistes sama päeva kohtumistest astuvad vastakuti Viljandi HK – Tartu HK Säde (kell 17:00 Viljandi jäähallis) ja HC Grizzlyz – HC Wolferines (kell 19:30 Haabersti jäähalli B-hallis). PAF Naiste Hokiliiga hooaja lõpetab 25. veebruaril Haabersti hallis peetav HK Roosa Panteri ja Viljandi HK vaheline mäng. 11. ja 12. märtsil peetakse Viljandis kõigi kuue naiskonna osalusel Eesti naiste karikavõistlused.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 14 (9), HK Roosa Panter 12 (8), HC Grizzlyz 12 (9), Tartu HK Säde 10 (9), Viljandi HK 4 (8), HC Wolferines 0 (9).