fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas said olulise võidu sõelmängudele pürgivad Tartu Välk 494 ja Narva PSK

Coolbet Hokiliiga tänases kahes esimeses mängus said kodujääl olulise võidu sõelmängudele pürgivad Tartu Välk 494 ja Narva PSK.

Tartu Välk 494 alistas Astri Arenal liidri Tallinna HC Panteri 5:1 (1:0, 2:1, 2:0). Tartlaste väravad viskasid Oleksii Voitsekhivskyi (1+2), Nikita Zantmans, Otar Sakhokia (2+1) ja Vassili Titarenko. Dmitri Kuznetsov tegi eeltöö kahele Sakhokia väravale. Pantrite auvärava eest hoolitses Kevin Parras. Tartlaste väravavaht Ervins Mustukovs panustas meeskonna võitu 37 tõrjega, Pantrite poolel tegi Villem-Henrik Koitmaa kahjutuks 40 vastaste üritust.

Narva PSK sai koduhallis napi 5:4 (2:0, 1:1, 2:3) võidu Kohtla-Järve SK Viru Sputniku üle ning säilitas kolmanda tabelikoha. Narva PSK läks kolmanda kolmandiku alguses 4:1 juhtima, kuid Viru Sputnik suutis seisu viigistada. Piirilinna meeskonna võiduvärava viskas 43 sekundit enne lõpusireeni Kirill Iljin arvulisest ülekaalust. Veel said võitjate poolel käe valgeks Aleksandr Rabotinski, Max Välja, Maksim Burkov (1+1) ja Aleksandr Titov (1+1) ning kaotajatest Aliaksei Furman (1+1), Nikita Tailakov, Maksim Urlihh ja Aleks Morozov (1+1), kaks väravasöötud andsid Anton Nekrassov ja Nikita Tsõganov. Narva PSK väravavaht Daniil Seppenen tõrjus 42 ning SK Viru Sputniku puurilukk Sergei Andrejev 52 vastaste pealeviset.

Laupäeva hilisõhtul kohtusid Riias, Kurbadsi jäähallis Läti klubid HK Kurbads ja HS Riga. Pühapäeval, 22. jaanuaril kell 16:30 mängisid Astri Arenal Tartu Välk 494 ja Kohtla-Järve HC Everest, mängust pakkus otseülekannet OHO TV (www.oho.ee/hoki)