fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Miks teha oma veebiseminar stuudios mitte kodus?

Tänapäeval näeb üha rohkem ettevõtteid veebiseminari lisaväärtust võrreldes teiste suhtlusviisidega. Eriti arvestades keerulisi asjaolusid seoses pandeemiaga, kus tavaliselt seminari piirangute tõttu ei saagi pidada.

Seetõttu on loogiline, et ettevõtted panustavad rohkem veebis toimuvatele üritustele ning seminaridele. Küll aga on ettevõtetel ees valik: kas valime lihtsama variandi (teha seminar kodustes tingimustes) või kvaliteetsema variandi (professionaalses stuudios).

Selles artiklis tome välja punktid, miks eelistada just stuudiot oma ettevõtte veebiseminaride salvestamisel.

1. Kindlam

Professionaalne studio on kindlam valik just seetõttu, et Sa ei pea muretsema erinevate viperuste pärast, mis tihtipeale võivad juhtuda. Stuudio on ettevalmistatud just Sinu jaoks ning professionaalne tiim on kohapeal olemas, et aidata Sind kõikides võimalikes küsimustes. Tehniline pool veebiseminarist on stuudios maksimaalselt kindlustatud.

2. Ilusam

Paraku on esmasmulje see mis loeb. Stuudios filmitud veebiseminar on kindlasti palju ilusam ja kvaliteetsem, mis annab Su brändile lisaväärtust juurde. Kliendid kindlasti tahaksid ka edaspidi osaleda sellisel veebiseminaril, mis on silmale meeldivalt kujundatud ning kus kõik rekvisiidid on tasemel.

 3. Saad modifitseerida tausta vastavalt vajadusele

See punkt käib eelneva punktiga käsikäes. Saad enda veebiseminari teha ilusamaks ja kvaliteetsemaks paludes stuudios oleval tiimil taustaks panna seminari jaoks vajalikud taustapildid või ehk videod. Lisaks ei pea Sina muretsema, kuidas nad õigel ajahetkel sinna satuvad. Sellega tegeleb tiim.

4. Heli-ja pildikvaliteet

Kodustes tingimustes on väga raske võluda välja HD heli-ja pildikvaliteeti. See eeldab vastava tehnika hankimist, mis võib olla väga kulukas. Need kaks on aga kogu veebiseminari alustala. Kvaliteetse heli ning pildita, ei ole kahjuks võimalik väga head seminari teha. Stuudiot valides aga võib selle mure kindlasti unustada. Vastav tehnika on juba olemas ning kvaliteedi pärast ei pea muretsema.