fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Küünal

Leitud: Politsei otsis Tartumaal kadunud 77-aastast Veerat

Lisatud kommentaar:

Räägib Tartu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Alik Säde:

„Otsingumeeskond jätkas täna otsinguala kontrollimist, et leida kolmapäeval Alam-Pedja looduskaitsealal kadunuks jäänud Veerat. Paraku leiti täna kella 14.30 ajal rabast naise surnukeha. Tema surma põhjus selgitatakse ekspertiisis. Naine leiti umbes kahe kilomeetri kaugusel Selli-Sillaotsa õpperajast, kust ta teadaolevalt rabasse marjule suundus.

Paraku on nii, et ka kõige tuttavam mets, raba või soo võib ühel hetkel muutuda tundmatuks ja sellises olukorras võib inimene üsna kergesti orientatsiooni kaotada. Kui eksinu on sellises olukorras metsas ihuüksinda ja ka telefonita, millega kiiresti abi kutsuda, ning puuduvad ka näiteks eluliselt olulised ravimid ning ilmastikule vastavad riided, siis võib seenele või marjule minek otsijate pingutustele vaatamata viia traagiliste tagajärgedeni.”