fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Käsitöömess Tallinnas sel nädalavahetusel

Suvi on suurepärane käsitööhooaeg. Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit korraldab käsitöömessi Tallinna vanalinnas 28.-30.juunil, kuhu kõik huvilised on teretulnud. Liit rajati juba aastal 1929 Nõukogude liidus, aga liit uuendati aastal 1992. Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu eesmärgiks on edendada ja ülalpidada traditsioonilisi käsitöö oskusi ja hoida nende tegemisviise. Liit korraldab erinevaid käsitööga seotuid sündmusi igal pool Eestit ning nendessa tihti kuuluvat ka erinevad keskajaga seotud teemad.

Käsitöömess korraldatakse Tallinna vanalinna Raekoja platsil ja kohapeal on võimalik tutvuda tegijate ja nende toodetega ning nautida mitmekülgselt programmi, mis sobib ka lastele.

Foto: Pixabay / Tekst: Penina Peltonen / Tõlge: Christina Daous