fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

LAUPÄEVAL, 15. jaanuaril on kõik suured ja väikesed huvilised oodatud loomaaeda KOTKASTE KAITSE PÄEVALE. Loomaaia kullimäel saab praegu uudistada 12 liiki haugaslasi, kelle liigikaitsest ja olukorrast looduses keskpäeval põhjalikult juttu teeme. Lisaks jälgime nende majesteetlike röövlindude toitmist ning kuuleme lähemalt Tallinna loomaaia osalusest liigikaitseprogrammides ja kotkaste loodusesse asustamisel ning tulevikuplaanidest. Mälumängusõbrad saavad oma teadmised proovile panna kaasakiskuvas kotkastele pühendatud kuldvillakus.

KAVAS:
kl 12 kotkaste teemaline kuldvillak
kl 12.30-13.30 kotkajutud ja kotkaste toitmise demonstratsioon kullimäel
kl 13.30-14.00 kotkaste teemaline kuldvillak

Kotkapäevale tulles soovitame riietuda soojalt ja ilmale vastavalt. Sõltuvalt ilmaoludest toimub kuldvillak kas jääkarumajas või kullimäel. Üritusel osalemine on loomaaia piletiga. Kassad ja sissepääs on avatud kl 9-15, loomaaias saab jalutada kella 17ni.

Lisainformatioon: Kotkaste kaitse päev

Foto & tekst: Tallinna loomaaed