fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Ettekandja kõhutunne päästab 11-aastase poisi, kes oli aastaid toidust ilma jäetud

Kui Orlando ettekandja nägi poissi, kelle vanemad olid tal söömise ära keelanud ja kellel oli kahe silma vahel kriimustus, otsustas ta tegutseda.

Ettekandja Flavaine Carvalho teenindas Orlandos lauda, ​​kui juhtus midagi kummalist – kaks täiskasvanut ütlesid, et nende laps ei telli restoranist midagi. Kui Carvalho hakkas poissi lähemalt vaatama, märkas naine poisi silmade vahel kriimustust ning verevalumeid tema käsivarrel ja näol. Olles ise ema teadis Carvalho, et poiss on hädas. Ta asus tegutsema, kirjutades “Kas sul on kõik korras?” sildi peale ja näidates seda poisile sellise nurga all, kus tema vanemad seda ei näinud. Algul raputas poiss pead, viidates, et kõik on korras. Kuid teenindaja ütles kohalikele uudistele, et ta teadis, et poiss kardab. Seega otsustas ta kirjutada uue sildi, “Kas sa vajad abi?”. Seekord poiss noogutas ja ettekandja helistas ülemusele, et küsida nõu. Varsti pärast seda kutsuti politsei sündmuskohale.

Poiss oli piinatud
Politsei saabus ja arreteeris poisi kasuisa, 34-aastase Timothy Wilson II, kes oli seotud lapse kolmanda astme väärkohtlemisega. Kui uurijad küsitlesid poissi, ütles ta neile, et kasuisa lõi teda rusikaga ja peksis teda puuharjaga. Lisaks ütles poiss ka seda, et teda oldi pea alaspidi ukseraami külge riputatud ja kinni seotud mööbli külge. Kui poiss varrukad üles keeras, võitles ta politsei sõnul valuga peaaegu kogu tema keha katnud verevalumite tõttu.Politsei ütles ka, et laps oli väga alakaaluline, tõenäoliselt seetõttu, et vanemad ei toitnud teda.

“Kui aus olla, siis see mida see laps oli läbi elanud, see oli piinamine,” ütles uurija Erin Lawler WFTV-le. “Seda ei õigustata üheski maailmas. Olen ema ja nähes, mida see 11-aastane pidi läbi elama, vapustab see hinge. “

Pärast täiendavat uurimist arreteeris politsei Wilsoni uuesti laste väärkohtlemise ja hooletusse jätmise tõttu. Ja kui ema Kristen Swann tunnistas, et on väärkohtlemisest teadlik ja pole lapsele arstiabi otsinud, arreteeriti talapse hooletusse jätmise tõttu.

Laste ja perede osakond võttis enda kaitse alla paari teise lapse, nelja-aastase tüdruku, kuigi puudusid tõendid selle kohta, et tüdrukut oleks väärkoheldud.

Ettekandja võis päästa kaks elu
Politsei tunnustas ettekandjat kiire tegutsemise eest ja ütles, et ta võib olla päästis kahe lapse elu. “See oleks võinud olla mõrv, kui ta poleks sekkunud,” ütles Orlando politseiülem Orlando Rolon. “Siinne õppetund on meie kõigi jaoks ära tunda midagi, mis pole õige ning selle tunde järgi tegutseda … Selline tegutsemine päästis lapse elu,” ütles Rolon.

Restorani omanik Rafaela Cabede ütles, et tema töötaja vaprus peaks julgustama teisi midagi tegema, kui nad näevad midagi murettekitavat. “Me teame, kui näeme valet olukorda, teame, mida on õige teha,” ütles ta WFTV-le. “Me teame, et asjadest avalikult rääkimine on õige asi. Kuid on vaja rohkem kui selle tunnistamine. See nõuab julgust. ”

Vaprus tasub end ära

Tema ülemusel on õigus. See, mida Carvalho tegi, nõudis julgust ja meil pole alati seda julgust. Kuid kui näeme, kui palju õudust see poiss läbi elas, on vaieldamatu, et tema vaprus tasus end ära.

See lugu on ka oluline meeldetuletus, et eksimine ja potentsiaalselt ebamugavuse tekitamine on vähem tähtis kui sisetunde ignoreerimine, kui see ütleb, et miski antud olukorras pole õige.