fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naiste Meistriliigas on jäänud kõigest 3 mängu

2020/2021 hooajal on jäänud mängida kõigest 3 mängu!

Sellel nädalavahetusel lõpetab oma hooaja HK Roosa Panter, kui laupäeval kell 14.00 läheb vastamisi HC Everest-Grizzlyzega ning pühapäeval juba sõidab Tartusse HK Sädele külla. Tartus saavad Roosad Pantrid kaela ka medalid!

Laupäevane mäng tõotab tulla üks huvitavamatest kui tabeli liidrid lähevad sellel hooajal viimast korda vastamisi. Kuigi tabeliseisu enam miski ei muuda, on tegu pigem põhimõttelise mänguga. Eelnevatelt kohtumistelt on Roosa Panter võtnud 2 võitu, üks mäng jäi viiki. Seega jääme ootama, kas HC Everest-Grizzlyz saab viimaselt kohtumiselt võitu noppida või jätkab Roosa Panter oma võiduseeriat. Litter visatakse mängu kell 14.00 Haabersti jäähallis!

Pühapäevasel mängul saavad meistrid endale medalid kaela, kuid HK Sädel jääb veel pidada järgmisel nädalavahetusel viimane mäng. Seetõttu on nende medalitseremoonia hiljem. Kahe tiimi omavahelised eelnevad kohtumised on võitnud HK Roosa Panter. Ootame huviga, millega ja kas üllatab Säde meid sellel nädalavahetusel. Esialgsetel andmetel on mäng kell 12.00, kuid meeste karikamängust tulenevalt võib aeg muutuda. Anname kindlasti teada!