fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Pärnus tungisid kaks maskides meest kallale kaubaauto juhile

Foto on illustratiivne

Täna hommikul kella 7.30 ajal sai häirekeskus teate, et Pärnus tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale kaupluse hoovis laadimistöid teinud 67-aastasele mehele.

Pärnu politseijaoskonna juhtivuurija Lennart Pulga sõnul oli mees sõitnud Haapsalu maanteel kaupluse hoovi ja alustanud seal laadimistöödega, kui talle tungisid kallale kaks maske kandvat tumedais rõivaid meest. „Õnneks õnnestus tal vastu hakata ning mehed jooksid minema. Kannatanu andis juhtunust teada kaupluse müüjale, kes helistas häirekeskusesse,” sõnas Pulk.

„Praeguse info kohaselt mehed midagi ei nõudnud ega kaasa võtnud. Kogume praegu infot ja kontrollime erinevaid versioone, et võimalikult kiiresti nende meeste isikud ja motiiv selgeks teha,” lisas Pulk.

Kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlus röövimise paragrahvi alusel.